Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değil de Torreira'yı nasıl 6 milyona aldık la biz? Onun kalitesinin altında adamlara 20ler 25ler havalarda uçuşuyor piyasaya bak

Bu arada samoşun dedigi isim
IMG_3315.webp

38C409F1-A28E-4A60-8543-CD1A256A2CBC.webp

Adamlar Fofana yı 12 ye 15 e almaya çalışıyorlar Yunus Musah için 20 filan istetemezler geçen sene full oynamış mi? Kadrolarında reijnders loftus cheek var fofana artı Samardzic peşindeler demekki bekleneni veremedi. Sizde diyorsunuzki fofanadan yüksek fiyata gider. Kusura bakmayın bizden başka kimse vermez söylediğiniz parayi

Adamlar Fofana yı 12 ye 15 e almaya çalışıyorlar Yunus Musah için 20 filan istetemezler geçen sene full oynamış mi? Kadrolarında reijnders loftus cheek var fofana artı Samardzic peşindeler demekki bekleneni veremedi. Sizde diyorsunuzki fofanadan yüksek fiyata gider. Kusura bakmayın bizden başka kimse vermez söylediğiniz parayi
bunlar hep fm etkisi

adı çıkanların çoğunu tanımıyorum

ama samardzic ve ilic topçu oğlu topçular

italya liginde ikisini de izledim

elimde olsa riske girer ikisini birden alırım

hem sportif hem ekonomik büyük yatırım olur
Samardzic değil de İlic'in maliyetine ben de girerdim bize daha uygun olduğunu düşündüğümden İlic'i seçerdim. Bu İlic işine neden girmiyoruz o da ayrı saçma iş Torino Zenit'e 20+3 milyona satmaya okeydi İlic'te Rusya'ya 3 milyona tamam haberleri çıkıyordu sonra bir anda olumsuza döndü o iş ama madem Wendel'de çıktığın bir bütçe var Ver İlic'e 18+5 milyon, 2.5 milyon da maaş a bitebilir pek tabi.

Oliviera’nin satis listesinde olmasi surpriz aynen nevzat

Cenk ergun den dolayi daha fazla bilgi alacagini düsündüm bu nevzat’in ama yanildim bu konu da

Bilgi degil de korumasi icin maasa baglamislar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt