Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ezequiel Fernandez in 18 milyon Euro serbest kalma maddesi varmış

Bence değer hemde fazlasıyla

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Baska yerde 15 milyon dollar diyorlar. O rakam dogruysa Wendeli falan kovalamayi birakip, bu cocugu alalim. Wendele gercekten 4-5 arasi veriyorsak, bu herifin maasi zaten ücte biri bile zor olur

Zalazar Schalke'de baya ofansif tarzi vardi. Herif baya kosuyor, agresif ve dinamikti, ama adami genelde 2 OSin önünde kullaniyorlardi.
oda wendel tipi işte - 4-3-3 ün ofansif /10 no gibi olanı

bzie torreira'ya destek olacak adam rolünü görecek topçu lazım taşıma ve pas işleriyle beraber . epey zor iş.

o yüzden spesifik piyasası olan adamı getirmek maliyet + ikna becerisi.

şu ezequiel fernandese o bakımdan kitlendim ...21 yaşında .. çok süre almamış ama denenir mi denenir açıkçası.

ortasaha parlatırsan bir şekilde muazzam pazarlarsın ayrıca...bek / kanat işine benzemez ortasaha , çok değerli iş.

Ezequiel Fernandez in 18 milyon Euro serbest kalma maddesi varmış

Bence değer hemde fazlasıyla

12.8 Milyon Euro diye gördüm bende dün gece.

Açıkçası daha potansiyel transferi yapacaksak 12.8'i verip 12 daha verip Lamine Camara'yı da alalım.

Camara
Fernandez
Torreira
Demirbay
Berkan

yapalım.

bizimkiler galiba 8 numara için olmuş garanti adam bakıyor

12.8 Milyon Euro diye gördüm bende dün gece.

Açıkçası daha potansiyel transferi yapacaksak 12.8'i verip 12 daha verip Lamine Camara'yı da alalım.

Camara
Fernandez
Torreira
Demirbay
Berkan

yapalım.

Transfermarktta okudum 26 Nisan da yeni sözleşme yapmışlar 20 milyon dolara çekmişler serbest kalmasını

Jelert yaşına göre kendini kanıtlamış bir oyuncu bundan sonra bir üste çıkıp çıkmayacağı üstüne koyarsa Avrupa dev kulüplerine gider.Özellikle iç saha maçlarında baya coşkulu oynayacağını düşünüyorum.
Jeler konusunda iyi olmasını istiyorum. Bizim maçlar dışında maçını hiç izlemedim. Yaşına göre kariyeri oldukça iyi. Önemli olan benim için dayanıklılık ve sürat. Bekler çok geniş bir alanda sürekli ileri geri koşu atmak zorunda günümüz futbolunda. Özellikle de bizim gibi yüksek presle oynayan bir takımda. Bu yüzden ben teknik kapasitesi muhteşem oyuncudan çok ciğersiz oyuncuları seviyorum. Boş alanları hızı ve dayanıklılığı ile dolduracak oyuncular. Torreira da bu şekilde oynadığı için gönlümüzde taht kurdu. Biz onu tekniği asistleri vs yüzünden değil de gerektiği zaman olması gerektiği yerde olduğu için seviyoruz. Baktığında torreira da fizik olarak yetersiz gözüküyor ama oyunun içerisinde öyle enerji harcıyor ki takımın en sizelı oyuncusu oymuş gibi.

Resim

Yılın golü yaaa.. 8 numara gelmese de şampiyonuz, rahat olun..

@Cihangir Göktaş Adem Zorgane'nin de istatistiklerini paylaşabilir misin kanks?Benim 8 Numara'ya istediğim isimlerden Belhanda tipi 1 orta saha hatta müsaitsen 2018/2019 Belhanda ile de kıyaslyabilir misin ben rica etsem kanks yav :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt