Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aksine ben ön bölge için verimsiz olduğunu düşünüyorum.

Çok iyi boğuşuyor, iyi dribbling yapıyor ama gole yakın değil.

Derinden katkısı daha fazla olabilir Ferdi gibi.

Ama tabi defansif özelliklerini daha fazla geliştirmeli bu durumda.
Geçen sezon başında ben de öyle düşünüyordum. Ama köhn den sonra sol açığa geçtiğinde kafasını kaldırıp pas vermeye başlayınca ters ayaklı kanat olarak goller atmaya başlayınca gelişimini daha iyi gördüm. Sağ kanatta oynadığında skora katkısı azalıyor ama sol kanatta ters ayakla oynadığında gole katkısı daha fazla oluyor...

Ayrıca bek oynarken de solda sağdakinden daha iyi oynadığını düşünüyorum.

Aksine ben ön bölge için verimsiz olduğunu düşünüyorum.

Çok iyi boğuşuyor, iyi dribbling yapıyor ama gole yakın değil.

Derinden katkısı daha fazla olabilir Ferdi gibi.

Ama tabi defansif özelliklerini daha fazla geliştirmeli bu durumda.

Ben de böyle düşünüyordum bilhassa boey ilk gittiginde..Ama bu çocuk ileride de çok iş yaptı artık özgüven mi kazandı bilmiyorum devre arasından sonra bambaşka birşeye donustu..

Ezequiel Fernandez 21 - daha kendini geliştirmeye açık + grafiğe göre defansif meziyetide var

Sara ve zalazardaki carry ve key pass olayı hoşuma gidiyor - ama sara mesela wendel gibi ofansif 4-3-3 gibi bir adam gibi duruyor

Florentino Luis zaten 6 no. bence bu adam düşünülmemeli.

Alacagimiz topcu demirbayi kesecegi icin , demirbaydan yola cikilabilir. Demirbayin verecegi defansif katkidan daha fazlasini vermeli bence.

Screenshot_20240726-112943~2.webp

bu arada neden gene bir anda 4 - 5 isim hortluyor Sayın Hatipoğlu ...

gizil mizli diyordun üstüne kendin isim ve süreç söylüyordun "çıktı" diye ...

gene 4 5 adam var - bu sefer bir güney amerika furyası var ... gene sızmış bir işler.

Asistin asistini yapmasına razıyım ben. Ya da baskıda kaptığı topla gelişten atağın sonuçlanması da olur. Bunlar istatistiklere yanaımasa da benim için çok önemli faktörler.
Jelert yaşına göre kendini kanıtlamış bir oyuncu bundan sonra bir üste çıkıp çıkmayacağı üstüne koyarsa Avrupa dev kulüplerine gider.Özellikle iç saha maçlarında baya coşkulu oynayacağını düşünüyorum.

Ezequiel Fernandez 21 - daha kendini geliştirmeye açık + grafiğe göre defansif meziyetide var

Sara ve zalazardaki carry ve key pass olayı hoşuma gidiyor - ama sara mesela wendel gibi ofansif 4-3-3 gibi bir adam gibi duruyor

Florentino Luis zaten 6 no. bence bu adam düşünülmemeli.

Zalazar Schalke'de baya ofansif tarzi vardi. Herif baya kosuyor, agresif ve dinamikti, ama adami genelde 2 OSin önünde kullaniyorlardi.

Alacagimiz topcu demirbayi kesecegi icin , demirbaydan yola cikilabilir. Demirbayin verecegi defansif katkidan daha fazlasini vermeli bence.

Ekli dosyayı görüntüle 254273
KDBay 8 değil bence hocam zaten ofansif ortasaha adam. Torreiraı bir çok kez yalnız bıraktı o tip oyuncu olmadığı için zaten. zaafiyetleri biliyoruz.

ordan yola çıkınca dediğin gibi Wendel ve benzeri adamlar aslında tam aradığımız tip değil. 4-3-3 olsak eyv olurdu.

Ekli dosyayı görüntüle 254273

Bu grafikleri kendi liginde oyuncular arasındaki yüzdesine göre hazırlıyolar sanırım o yüzden net gösterge olmaz. Aynı ligdeki oyuncular arasında yapılırsa daha sağlıklı bir değerlendirme yapılabilir gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt