- 31 Ağustos 2021
- 69.265
- 49.595
- 3.258
onu bilmiyorum videodan baktım bende , izlemişliğim yok. kulüp maçlarında saçlı amaBu zalazar Uruguay ortasahasında ki kel kısa boylu adam mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onu bilmiyorum videodan baktım bende , izlemişliğim yok. kulüp maçlarında saçlı amaBu zalazar Uruguay ortasahasında ki kel kısa boylu adam mı?
Geçen sezon başında ben de öyle düşünüyordum. Ama köhn den sonra sol açığa geçtiğinde kafasını kaldırıp pas vermeye başlayınca ters ayaklı kanat olarak goller atmaya başlayınca gelişimini daha iyi gördüm. Sağ kanatta oynadığında skora katkısı azalıyor ama sol kanatta ters ayakla oynadığında gole katkısı daha fazla oluyor...Aksine ben ön bölge için verimsiz olduğunu düşünüyorum.
Çok iyi boğuşuyor, iyi dribbling yapıyor ama gole yakın değil.
Derinden katkısı daha fazla olabilir Ferdi gibi.
Ama tabi defansif özelliklerini daha fazla geliştirmeli bu durumda.
Aksine ben ön bölge için verimsiz olduğunu düşünüyorum.
Çok iyi boğuşuyor, iyi dribbling yapıyor ama gole yakın değil.
Derinden katkısı daha fazla olabilir Ferdi gibi.
Ama tabi defansif özelliklerini daha fazla geliştirmeli bu durumda.
Ezequiel Fernandez 21 - daha kendini geliştirmeye açık + grafiğe göre defansif meziyetide varFikir vermek acisindan gundemimizdeki orta saha profilleri
Ezequie Fernandes
Ekli dosyayı görüntüle 254268
Gabriel Sara
Ekli dosyayı görüntüle 254269
Zalazar
Ekli dosyayı görüntüle 254270
Rios
Ekli dosyayı görüntüle 254271
Florentino
Ekli dosyayı görüntüle 254272
Adam çok iyi skills oluşturmuş..Muhtemelen adamla ilgilenen çok takım vardır ama imkansız degildir renkdas.
Fikir vermek acisindan gundemimizdeki orta saha profilleri
Ezequie Fernandes
Ekli dosyayı görüntüle 254268
Gabriel Sara
Ekli dosyayı görüntüle 254269
Zalazar
Ekli dosyayı görüntüle 254270
Rios
Ekli dosyayı görüntüle 254271
Florentino
Ekli dosyayı görüntüle 254272
Jelert yaşına göre kendini kanıtlamış bir oyuncu bundan sonra bir üste çıkıp çıkmayacağı üstüne koyarsa Avrupa dev kulüplerine gider.Özellikle iç saha maçlarında baya coşkulu oynayacağını düşünüyorum.Asistin asistini yapmasına razıyım ben. Ya da baskıda kaptığı topla gelişten atağın sonuçlanması da olur. Bunlar istatistiklere yanaımasa da benim için çok önemli faktörler.
Aynen devrem , fikir versin diye paylastim ben de1 dk bile izlemiş olsam yorum yapacağım da o bile yok : )
Ezequiel Fernandez 21 - daha kendini geliştirmeye açık + grafiğe göre defansif meziyetide var
Sara ve zalazardaki carry ve key pass olayı hoşuma gidiyor - ama sara mesela wendel gibi ofansif 4-3-3 gibi bir adam gibi duruyor
Florentino Luis zaten 6 no. bence bu adam düşünülmemeli.
Alacagimiz topcu demirbayi kesecegi icin , demirbaydan yola cikilabilir. Demirbayin verecegi defansif katkidan daha fazlasini vermeli bence.
Ekli dosyayı görüntüle 254273
KDBay 8 değil bence hocam zaten ofansif ortasaha adam. Torreiraı bir çok kez yalnız bıraktı o tip oyuncu olmadığı için zaten. zaafiyetleri biliyoruz.Alacagimiz topcu demirbayi kesecegi icin , demirbaydan yola cikilabilir. Demirbayin verecegi defansif katkidan daha fazlasini vermeli bence.
yok o değilmiş .benim dediğin de le cruzmuşonu bilmiyorum videodan baktım bende , izlemişliğim yok. kulüp maçlarında saçlı ama![]()
Alacagimiz topcu demirbayi kesecegi icin , demirbaydan yola cikilabilir. Demirbayin verecegi defansif katkidan daha fazlasini vermeli bence.
İlk defa bir oyuncu için bunu yazacağım.. Sara gelirse çıplak koşarım..
Ne anlatıyor yine bu değişik?