Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.092
- 10.490
- 1.303
Gabriel Sara ofansif 8 gibi adamı ligin sonlarında sağ kanat falan oynatmışlar mezzela tipi bir oyuncu anladığım kadarıyla.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BOMBALARA HAZİR MİSİNgüney amerikalı orta saha almayan şerefsizdir evet
Sefere cikmislardir belki. Gezmedikleri bir tek orasi kaldi.Bir anda 22 tane güney amerikalı oyuncu ismi düşmesi garip değil mi?
Köln giderse yerine norveçten birini düşünüyorlarmış.
iyiki sen açmamışınşu nöbet konusunu bana açtırsanız james rodriges ve depayı falan çat çut getirirdim ama şans vermiyorsunuz
bzim kuzeyli defanslar Shield Wall kafasına girerken Sanchez ve Apo :
Ekli dosyayı görüntüle 254266
"Noluyor?"
güney amerikalı orta saha dünyanın en leziz işidirgüney amerikalı orta saha almayan şerefsizdir evet
bilmemekle beraber Bodoya temkinli yaklaşıorum - her adamları iyi ve potansiyelli gibi geliyor bakınca bilemedim. Ben Köhn'de biraz daha inat edilmeli diyorum.frederik bjorkan
bizimkiler yatak odasına yemek masası koyup bunu da o masaya yatırmışlar, sonra güney amerikadan aldıkları badem yağıyla bulgur pilavı ve cacık yapmışlarSimo şerefsizi hortlamış
Badem yağı kısmında çayı püskürttüm boşluğuma geldibizimkiler yatak odasına yemek masası koyup bunu da o masaya yatırmışlar, sonra güney amerikadan aldıkları badem yağıyla bulgur pilavı ve cacık yapmışlar