Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bu kanal ruh hastası mı ya - tiviti sabah şifreli şekilde duyum dedikodu diye paylaşılıyor ama bu kanal gece 4 te şu videoyu salmış...

topçuyu beğendim bu arada. ama terkar diyorum bu kadar rahat ismi bilinen(duyumcu kitlesinde) adam bize düşmez , he şansa garip takımla yarışırız belki o zaman.

Ezequiel Fernández, Richard Rios , Zalazar

Hangisini isterdiniz Güney Amerika gurmeleri ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Florentino Luis referansı demişler.

adamlargetafeye kiralık sallamış geçen sene 5 e

aynısını yap - opsiyon koy zorunlu olmayan . tutarsa alırsın - tutmazsa bay bay , maliyetede girmezsin.

oyunucu iyi/kötü den hariç diyorum tabi - bilmiyorum adam nasıl adam.

ama 6 no diye biliyorum - ki Okan hoca bence kesinlikle 6 istemiyor.
Yok yav 3 sene önce getafeye kiralanmis. 2 senedir benficada
Screenshot_20240726_092924_Samsung Internet.webp

Ezequiel Fernández, Richard Rios , Zalazar

Hangisini isterdiniz Güney Amerika gurmeleri ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ezequil fernandez ismi dolaniyor
videolara göre Ezequiel Fernandez iyi duruyor - ama oynadığı dakika az son sezon . Kapalı kutu ama potansiyel , bütçeni yoketmeyecek bir hamle olur

Rios - milil takım götüntüleri dolaşıyor o kadar, ki biraz prim yaptı diye parası bol olan çöker denemek için bu adama.

Zalazar'ı bilmiyorum bakayım onada.

Edit: Zalazar'da olurmuş dikine top ve taşıması var , defansifini bilmiyorum ama. Uruguay uyrukta iknası kolay olur.

Ezequiel gelsin ıyidir

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu kanal ruh hastası mı ya - tiviti sabah şifreli şekilde duyum dedikodu diye paylaşılıyor ama bu kanal gece 4 te şu videoyu salmış...

topçuyu beğendim bu arada. ama terkar diyorum bu kadar rahat ismi bilinen(duyumcu kitlesinde) adam bize düşmez , he şansa garip takımla yarışırız belki o zaman.

Bu neymiş ya

Bende beğendim - kıvrak arjantinli ama genede kapalı kutu biraz.

Buda zalazar - oynadığı süre ve muslera / torreira yüzünden kolay ikna olur , Braga ile para konusunda ne olur bilmem ama.

ikiside uyar gibi bakıyorum. en azından böyle isimler daha doğru transfer politikası olur diye düşünüyorum.

Wendel gibi kontratı şişik - piyasa değeri Rusyaya kazık fiyata gittiği için fırlamış adamlara 4 5 sene için 40 M maliyetler falan bağlanmamalı - kafayı yemeye gerek yok.

ilk çıktığında 12 max 15 e çıkılacak gibi çıktığı için kafaya yatıyordu biraz bende . ama 20 + paylar üstüne 4 minimum maas uzun kontrat ..olmamalı o iş.

Bizimkiler kalkıp Arjantin e gidip transfer yapmaz.En son Maicon u hatırlıyorum onun dışında o kıtalar yasakmış gibi yillardir giden yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt