Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.092
- 10.490
- 1.303
Florentino iyi topçu ama 6 numara bu adam ona göre hesap etmek lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok yav 3 sene önce getafeye kiralanmis. 2 senedir benficadaFlorentino Luis referansı demişler.
adamlargetafeye kiralık sallamış geçen sene 5 e
aynısını yap - opsiyon koy zorunlu olmayan . tutarsa alırsın - tutmazsa bay bay , maliyetede girmezsin.
oyunucu iyi/kötü den hariç diyorum tabi - bilmiyorum adam nasıl adam.
ama 6 no diye biliyorum - ki Okan hoca bence kesinlikle 6 istemiyor.
Üçünü de izlemedim ama üçü de olur.Saka bir yana yönetim artık kim olursa olsun moduna sokarak razı etmeye çalışıyor.Ezequiel Fernández, Richard Rios , Zalazar
Hangisini isterdiniz Güney Amerika gurmeleri ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ezequiel Fernández, Richard Rios , Zalazar
Hangisini isterdiniz Güney Amerika gurmeleri ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
videolara göre Ezequiel Fernandez iyi duruyor - ama oynadığı dakika az son sezon . Kapalı kutu ama potansiyel , bütçeni yoketmeyecek bir hamle olurEzequil fernandez ismi dolaniyor
bu kanal ruh hastası mı ya - tiviti sabah şifreli şekilde duyum dedikodu diye paylaşılıyor ama bu kanal gece 4 te şu videoyu salmış...
topçuyu beğendim bu arada. ama terkar diyorum bu kadar rahat ismi bilinen(duyumcu kitlesinde) adam bize düşmez , he şansa garip takımla yarışırız belki o zaman.
Attık bunun videosunu attık bu da gelmez.Gabriel Sara neymiş la öyle 13 gol 12 asist yapmış geçen sene
Yıllardır böyle, adamın tarzı buBu ne esrarengizlik. Üşenmemiş yazmış bunları birde.
Ergün Pembe'ye benzetiyoru ben böyle durduğuna bakmayın tanıştırayım yeni "Kemik"
Bende beğendim - kıvrak arjantinli ama genede kapalı kutu biraz.Bu neymiş ya
öldü diye sevinç yaşıyordum 1 süredir kendi içimdeSimo şerefsizi hortlamış
bu adam cumhurbaşkanının baş danışmanı.Bunlar nasıl kadro harika felan diyebiliyor anlamış değilim.