Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 7.948
- 5.544
- 1.983
Hiç farketmez yine bız kazanacaz.bu adam cumhurbaşkanının baş danışmanı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç farketmez yine bız kazanacaz.bu adam cumhurbaşkanının baş danışmanı.
İnşallah.Komik olan şu ki son kale diyenler siyasetin kucağındalarHiç farketmez yine bız kazanacaz.
Bende beğendim - kıvrak arjantinli ama genede kapalı kutu biraz.
Buda zalazar - oynadığı süre ve muslera / torreira yüzünden kolay ikna olur , Braga ile para konusunda ne olur bilmem ama.
ikiside uyar gibi bakıyorum. en azından böyle isimler daha doğru transfer politikası olur diye düşünüyorum.
Wendel gibi kontratı şişik - piyasa değeri Rusyaya kazık fiyata gittiği için fırlamış adamlara 4 5 sene için 40 M maliyetler falan bağlanmamalı - kafayı yemeye gerek yok.
ilk çıktığında 12 max 15 e çıkılacak gibi çıktığı için kafaya yatıyordu biraz bende . ama 20 + paylar üstüne 4 minimum maas uzun kontrat ..olmamalı o iş.
İş var bu çocukta, keşke olsa.
Gabriel Sara neymiş la öyle 13 gol 12 asist yapmış geçen sene
Siyasetin kendisi Acun zaten.Muhabirlikten gelip Türkiye'nin en zengin iş adamı oldu.Birileri desteklemese böyle birşey mümkün mü?İnşallah.Komik olan şu ki son kale diyenler siyasetin kucağındalar
Rios pahali gelmişNe anlatıyor yine bu değişik?
Rios degil Fernandez bence.Rios pahali gelmiş
Hatipoğlu ve Cenk Latin poposu tokalıyordur şu an ondanBir anda 22 tane güney amerikalı oyuncu ismi düşmesi garip değil mi?
Bunların hepsini toplayınca ne oluyor biliyor musun? Gs alamıyor.Gabriel sarada hem 8 no özellikleri var hem de + talisca şutörlüğü ve skorerliği var ceza sahasına girip kafayla bile çok gol atmış
İş var bu çocukta, keşke olsa.