Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tominay gelmezde oldu ki bir mucize oldu geldi burada çok linç yer.

Mctominay bir çok kişinin kafasında hayal ettiği tarzda topçu değil. 2-3 maç sonra sosyal medyada İskoç Berkanı almışız 25 milyon kitlediler bize yorumları göreceğiz

bizim berkanın united seviyesinde oynayabilenine ihtiyacımız var zaten

Tominayda bişeyler olmasa halujkar liste başı demez 3-5 güne çıkar kokusu kaç gündür gelişme yok diyorlardı kesin gelecek o tominau ayrıca kendileri demedi mi kesinleşen bişey olmadan isim verilmicej diye öyle yazıyordu bi kaç rtaş burada

Güzel söylüyorsun da topu içeri getiremedikten sonra içeri koşu atsan ne olur. Oyun kurulumunu yapamayacak bir oyuncu Torrreira da tek başına yetersiz kalır. Demirbay bu noktada yardımcı oluyor ona. Demirbay in yaptığı yardımı da yapamaz .

bizim topu içeri getirme sorunumuz yok ki

bizşm dönenleri kovalayacak, rakibe sert basabilecek oyuncu eksiğimiz var

Ne kadar çok tominay sevdalısı var. Daha az sayıda da beğenmeyen var. İnşallah biri alır da bize kalmaz. Gerçeği burda gormeyiz. Oyunumuzu yukarıya çekmez maelsef.
Tominay isteyenlerin %80’i sadece bizim maçta izlemiştir onu 😄 evet katkı sağlar fakat kesinlikle bizim taraftarın saha içinde fantezisini kurduğu hareketleri yapabilen adam hiç değil, kazma yorumlarını görürüz 2-3 maç sonra

İsmi çıkan bütün orta sahalar yem yem en başından beri tominay mevzusu dönüyor

Tominay gelmezde oldu ki bir mucize oldu geldi burada çok linç yer.

Mctominay bir çok kişinin kafasında hayal ettiği tarzda topçu değil. 2-3 maç sonra sosyal medyada İskoç Berkanı almışız 25 milyon kitlediler bize yorumları göreceğiz
Şükür topcuda anlayanlar da var. Berkan olsa iyi Bence İskoç Aytaç Kara:)

palmeiras başkanını ismini ve mentalini okuyunca aklıma efsane başkaniyemiz geldi

1722374566180.webp

Bu gidisat ve dahi bu denklemde (piyasa dengesi) en dogru hamle genc/potansiyel bir transfer yapip riske atmamiz gerekiyor sayet adi sani belli ne verecegi belli bir isim ilk belirttigim sartlarda oldurulamiyorsa.
Yani ben doğru hamle diyemiyorum ama işin oraya varacağından korkuyorum. Bizim 8 numarada zar atma şansımız yok bence, sıfır. Öyle bir adam almamız lazım ki nokta atışı bütün takımı kademe atlatması lazım. Ama öyle bir adamı nasıl alacaksın tabii. İlgilendiğimiz adamların içinden bu dediğim gibi bir tek Fofana var sanki, ben diğer oyuncularda hep soru işaretleri olduğunu düşünüyorum, McTominay dahil. Rios falan zaten neden ilgilendiğimizi bile anlamış değilim. Tek turnuvalık oyuncu olduğu çok belli.

Orta saha transferi çok zor, gün geçtikçe de daha da zorlaşacak gibi. İnşallah şansımıza birileri indirime gider de sağlam bir adam alırız en azından. Yoksa ayvayı yedik iyi bir yere gitmiyoruz.

tominay gelince

davinson akerim nelsson icardi kaan tominay vb acayip kafacılarımız oluyor duran toplar için

Umut Işık ve Emre Zeytinli spor gecesi izlerken

2 ortasaha ve önde 3 statik topcuyla kantede alsan istediğini yapamazsin.Önce hoca oynattigi futbolu sorgulasin.

Tominay isteyenlerin %80’i sadece bizim maçta izlemiştir onu 😄 evet katkı sağlar fakat kesinlikle bizim taraftarın saha içinde fantezisini kurduğu hareketleri yapabilen adam hiç değil, kazma yorumlarını görürüz 2-3 maç sonra
1 maçta yani çunku ilk macta oynamadı adam plde manuda oynuyor yıllardır yav bilinmeyecek neyi var anlamadım özet bile izliyorsan bilirsin bırak maçı izlemeyi. sanki Palmeirasda oynayan rios balonunundan bahsediyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt