- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Unitedin önerdiği ya da önereceği maaşın yarısı vergiye gidiyormuş,veronica ana kabul etmez.ugarte alirlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok benzemiyorbence 2013-2014 e benziyor bu sezon. ft ve erden ayrılışı 2 sene şampiyonluk sonrası tökezleme. bu sebeple ifb şampiyon olur gibime geliyor malesef. yine kendi ayağımıza sıktık
Ya neden bilmiyorum ama aklıma Steaua Bükreş faciası geldi birden
o sezon da şahane bir kadromuz vardı lakin fatih hoca gidince düzen bozulduYok benzemiyoronlar ayrıldı sadece.14 yabanci var ve kadromuz iyi.avrupada başarı da mümkün bu sene
bu enstantaneleri görmemiz yakındır.
7-8e yakınmış ama yarısı vergiye gidiyormuş.bana göre alan alırdı şimdiye bu çocuğu.anasi beğenmiyor paradan ötürü kimseyiYıllık napıyor bu 10 falan mı
Belli bir seviyedeki orta sahalara genel olarak enflasyon binen bir ortama denk geldik gibi. Ya gözü karartıp kimi kapabiliyorsak geç kalmadan kapmamız lazım ya da 5 milyonluk adamlara 10 milyon vermeyi göze alıp ortalama adamlarla orta sahayı geçiştirmemiz lazım.
Diye düşünmekteyim ama bilemiyorum ne kadar doğru.
Evet bu hesap hesaplamısGelme ihtmalleri mi o ne?
4-5 yabanci ile mancini bisey yapamazdı.eboue ve engini kullanamadik pek.aydin ve bruma sakatlandı.sadece bruma olsa 2-3 mac alir,kendi sahamıza taşırdık şampiyonluk ihtimalini.o sezon da şahane bir kadromuz vardı lakin fatih hoca gidince düzen bozuldu
Alalım 20 30 da bahşiş bırakırızPalmeiras Başkanı Leila Pereira: "Richard Rios için bu yaz transfer döneminde 100 milyon Euro'luk serbest kalma bedelini talep ediyoruz." (ESPN)