Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Unitedin önerdiği ya da önereceği maaşın yarısı vergiye gidiyormuş,veronica ana kabul etmez.ugarte alirlar

Prag gelsin mi
1722373468114.png

hamza akman'la kafa kafaya takas teklifimizi iletelim palmeiras'a

bence 2013-2014 e benziyor bu sezon. ft ve erden ayrılışı 2 sene şampiyonluk sonrası tökezleme. bu sebeple ifb şampiyon olur gibime geliyor malesef. yine kendi ayağımıza sıktık
Yok benzemiyor🙂 onlar ayrıldı sadece.14 yabanci var ve kadromuz iyi.avrupada başarı da mümkün bu sene

bu enstantaneleri görmemiz yakındır.

hata bizde ya. daha önce denenmiş işte. adamın gs umurunda değil. futbolu bile bilmiyor. ofsaytı falan bile bilmiyor.

erden timurlu yönetim kadrosuyla, 2 sene üst üste şampiyon dahi olsa, bu adama tepki göstermeliydik.

22-23 / 23-24 şampiyonlukları (erden timur efekti ile) sebebiyle, bu adamın ne olduğunu unuttuk. (ben unutmadım).

bakın ligde bu sene 19 takım yarışacak ve 19 başkan var.

türkiye'nin en büyük bütçeli iki kulübünü bu 19 başkan içindeki en kötü ikisi yönetecek. hangisi en kötü inan karar veremiyorum.

başımızdakiler sanırım her şey için en kötüsünü seçmek ile alakalı bir fanteziye sahipler.

nasıl bir döneme denk geldik inanılır gibi değil.

Belli bir seviyedeki orta sahalara genel olarak enflasyon binen bir ortama denk geldik gibi. Ya gözü karartıp kimi kapabiliyorsak geç kalmadan kapmamız lazım ya da 5 milyonluk adamlara 10 milyon vermeyi göze alıp ortalama adamlarla orta sahayı geçiştirmemiz lazım.

Diye düşünmekteyim ama bilemiyorum ne kadar doğru.

Bu gidisat ve dahi bu denklemde (piyasa dengesi) en dogru hamle genc/potansiyel bir transfer yapip riske atmamiz gerekiyor sayet adi sani belli ne verecegi belli bir isim ilk belirttigim sartlarda oldurulamiyorsa.

o sezon da şahane bir kadromuz vardı lakin fatih hoca gidince düzen bozuldu
4-5 yabanci ile mancini bisey yapamazdı.eboue ve engini kullanamadik pek.aydin ve bruma sakatlandı.sadece bruma olsa 2-3 mac alir,kendi sahamıza taşırdık şampiyonluk ihtimalini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt