Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.049
- 25.377
- 3.033
Vermek zorundasın demedim zaten, mahsuru yoksa yazdım hatta. Şaşırıp şaşırmama konusuna gelince, kim olduğunu öğrenseydim belki şaşırırdım ama cevap vermeyeceğim dedin. Konu kapandı, umrumda da değil artık.Veririm sasirsin, vermeme hakkimi kullaniyorum bu da senin sorunun degil.
Bitiveririm. Sacma argumanlar paylasilirsa fikrimi soylerim. Adamin bizdeki misyonunu 8 numara transferinde kalsa basarili olacak gibi yazarsa birileri, Ndombele diye cevaplarim bende. Sen sinir koyma konusunda beni en fazla engellersin. Ben alintilarim bu da senin kontrolunde degil benim tercihim, cevap vermezsin cok basit. Hadi yoluna.
Bitiveriyorsun zaten hatta damlıyorsun anında. Bakambu kendi gitti diyen biri saçma argümandan bahsediyor hasbinallah, neyse. Erden Timur muhalefetliği yapmak için alarm kurmuş gibisin.
Ben engellemeyi de biliyorum. Pek huyum değildir diye insan gibi sınır koymak istedim, benim mesajları alıntılamazsan sevinirim dedim bak gayet güzel bir dille. Yazarım ederim benim kontrolümde diye gidersen tabi ki engellerim. Hadi yoluna diyip, alıntılarım demen de ayrıca ironik. Ben de herkes yoluna diyorum işte?
o gelirlerin şunun bunun ustune 15 m oyuncu satıldı hadi 7.5 yarisi bankaların olsun buna ragmen 1 tane bitmeye yakın insan evladı olmadı. 2 aydır , Transferde bu adamların karşılatırabilecegi bir kıstas yok.