Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Veririm sasirsin, vermeme hakkimi kullaniyorum bu da senin sorunun degil.

Bitiveririm. Sacma argumanlar paylasilirsa fikrimi soylerim. Adamin bizdeki misyonunu 8 numara transferinde kalsa basarili olacak gibi yazarsa birileri, Ndombele diye cevaplarim bende. Sen sinir koyma konusunda beni en fazla engellersin. Ben alintilarim bu da senin kontrolunde degil benim tercihim, cevap vermezsin cok basit. Hadi yoluna.
Vermek zorundasın demedim zaten, mahsuru yoksa yazdım hatta. Şaşırıp şaşırmama konusuna gelince, kim olduğunu öğrenseydim belki şaşırırdım ama cevap vermeyeceğim dedin. Konu kapandı, umrumda da değil artık.

Bitiveriyorsun zaten hatta damlıyorsun anında. Bakambu kendi gitti diyen biri saçma argümandan bahsediyor hasbinallah, neyse. Erden Timur muhalefetliği yapmak için alarm kurmuş gibisin.

Ben engellemeyi de biliyorum. Pek huyum değildir diye insan gibi sınır koymak istedim, benim mesajları alıntılamazsan sevinirim dedim bak gayet güzel bir dille. Yazarım ederim benim kontrolümde diye gidersen tabi ki engellerim. Hadi yoluna diyip, alıntılarım demen de ayrıca ironik. Ben de herkes yoluna diyorum işte?

Mesaj yazarken zaten niyetini gösteriyor kimisi mesela arkadasin biri jelerte iki kati para verdik doue ye göre dedi niyet belli aslında. O da biliyor iki kati değil ama niyet belli. Bu tipler uğraştı okan hoca ile düşünün neler dediler

Bence de degil ama burada oyle bir anlatiyor ki o harika bir pazarlikci o harika bir transfer uzmani ... Degil diyorum adam Ibrahim ile basarilar diyor bana diyor bir de :) Fikrimi dahi bilmeden.

Erden olsa da olmasa da 8 numara isi veya sureci devam ederdi. Konunun onunla alakasi kismen var o da is takibi. O buradayken de gorduk iste gelenleri. Iki sezon son dakika transferleri oldu. Bunu anlayip kabullenmemek kotu birsey degil ki, durum degelerndirmesi. Konu tamamen bizim planlama ve secim problemimiz. Bu zaten kola kolay degismez.
Yanlış anlaşılma olmuş. Senin Dursuncu olmadığın açık. Geçen sene çok kötü sonuçlandı transfer politikası. Bunu eleştirmek gerekiyor kesinlikle.

Geçen ET İngiliz takımından daha düşük ücrete Zaha’yı ikna etmesiyle övündü. Yanlış bir transferi bu şekilde savunması kötü oldu. Hırsla transfer yapmanın yanlış olduğunu anlamasını isterdim. Fenerin önünden bonservissiz oyuncu kapmak başarı değildir. Dünyadaki her futbolcu Galatasaray’ı fenere tercih eder zaten. Hele ki 8 milyon alacaksa. Misal :Batshuayi de burayı tercih etti. Çalım atacağız diye kendimizi çalımladık boşuna.

Keşke transfer işini başkalarına yaptırıp kendisi gelirler, sponsorlar, projelerle meşgul olsaydı. İletişimde olsun tabi, ama karar mekanizmasında yer alması yanlış sonuçlar doğurdu.

Vermek zorundasın demedim zaten, mahsuru yoksa yazdım hatta. Şaşırıp şaşırmama konusuna gelince, kim olduğunu öğrenseydim belki şaşırırdım ama cevap vermeyeceğim dedin. Konu kapandı, umrumda da değil artık.

Bitiveriyorsun zaten hatta damlıyorsun anında. Bakambu kendi gitti diyen biri saçma argümandan bahsediyor hasbinallah, neyse. Erden Timur muhalefetliği yapmak için alarm kurmuş gibisin.

Ben engellemeyi de biliyorum. Pek huyum değildir diye insan gibi sınır koymak istedim, benim mesajları alıntılamazsan sevinirim dedim bak gayet güzel bir dille. Yazarım ederim benim kontrolümde diye gidersen tabi ki engellerim. Hadi yoluna diyip, alıntılarım demen de ayrıca ironik. Ben de herkes yoluna diyorum işte?

Sen dedin yaf, kendinle celisiyorsun besbelli. Bir de onceki kullanici adimi soruyorsun falan. Bak konu bu, bundan ibaret. Farkli dusunuyoruz demek ki. Sabaha kadar tartisalim, Bakambu kendisi gitti hatta kendisi ayarladi nereye kadar gidecegini. Bizimle ilgisi yok konunun. Erdenle benle senle Okanla da ilgisi yok. Yani cikipta pazara sormadi Erden ya da ben sen Okan, ya da Bakambu su kadar var mi alicisi kendine klup bul diye. Zaten oyle olsa Vinicious (adini yanlis yaziyormusum cok da umurumda su saatte hani :) ) gibi bir tip getirilmezdi takima. Senin icin sacma ise sacma olan kismini aciklarsin bana eski adimi sormazsin diyorum. Bir de alintilama diyorsun, cevap hakki doguyor dogal olarak, ezcumle asil sacmalayan sensin. Benim gorusum bu, adamciligi sevmem. Bugun Erden olsaydi da tek farkeden iki isimle birkac hafta daha pazarlik yapmamiz sonucunda saglam bir bonservis ve maas ile alacak oldugumuz olurdu. Evet, enformasyonda daha etken, daha one cikan biri ancak sihirbaz muamelesi cok anlamsiz. Yaptigi ya da yapamadiklarini da gorduk. Bu adamin dogru kullanim yeri insaat proje falandi onda da onunu acmadilar o da zaten birakti gitti.

Son düzenleme:
O kadar gelire satışa ,paraya rağmen para yok diyen ve cidden paranın olmadıgını söyleyen birilerini niçin karşılastırıp tartışıyorsunuz yav :asd: o gelirlerin şunun bunun ustune 15 m oyuncu satıldı hadi 7.5 yarisi bankaların olsun buna ragmen 1 tane bitmeye yakın insan evladı olmadı. 2 aydır , Transferde bu adamların karşılatırabilecegi bir kıstas yok.

Yanlış anlaşılma olmuş. Senin Dursuncu olmadığın açık. Geçen sene çok kötü sonuçlandı transfer politikası. Bunu eleştirmek gerekiyor kesinlikle.

Geçen ET İngiliz takımından daha düşük ücrete Zaha’yı ikna etmesiyle övündü. Yanlış bir transferi bu şekilde savunması kötü oldu. Hırsla transfer yapmanın yanlış olduğunu anlamasını isterdim. Fenerin önünden bonservissiz oyuncu kapmak başarı değildir. Dünyadaki her futbolcu Galatasaray’ı fenere tercih eder zaten. Hele ki 8 milyon alacaksa. Misal :Batshuayi de burayı tercih etti. Çalım atacağız diye kendimizi çalımladık boşuna.

Keşke transfer işini başkalarına yaptırıp kendisi gelirler, sponsorlar, projelerle meşgul olsaydı. İletişimde olsun tabi, ama karar mekanizmasında yer alması yanlış sonuçlar doğurdu.

Anlamazlar renkdas. Dursun baskan (saygidan hani) bana uzak olsun yeter. Tamamen nefret kumemdeki elemanlardan birisi ilk gunden beri onunla is tutan herkes de bu kumede, kusura bakmasin kimse. Tutmayip, vazgecen icin de ayricalik tanimam ama empati kurarim.

Son iki bucuk transfer doneminde bence basarisiz olduk. Sampiyon olmus olmamiz bu gercegi degistirmiyor. Sanki gecen sezon herkes kampa yetismis simdi ilk kez senelerdir ilk kez ya da Erden Timur olmadan ilk kez oluyormus gibi yazilinca insan yepki koymak istiyor.

Bu arada, Dursun seven biride olabilir forumda, bu da bir bakis acisi makul gormesem de, konu bundan ote. Konu baya Galatasaray'in menfaatleri, durumu, gelecegi, sartlari ve sorgulama ustune. Neyse, ben 15 kusur yildir buradayim, veririz cevap ne gerekiyorsa.

Batshuayi kismina girmiyorum bile... O istemese yine alamazdin ki cok normal bir de ayni paraya daha yasli bir adama soz vermis oldun, neyse... ornekler ayni cevabim da ayni. Kisiler degil buradaki problem, genel mentalite.

Son düzenleme:
13. olmuş takımı alıp kadroyu arşa çıkaran, 2 yıldır şampiyonluğun hocayla beraber mimarı olan Erden Timur'a kim sallıyorsa art niyetlidir. Bu adam olmasaydı o Dursun'u ve yönetimini görürdük yalı çocuğu karşısında 2 yıl boyunca, ki bu sezon göreceğiz. Erden Timur olmasa Torreira, İcardi falan gelirdi sanın siz.

Transfer işlerini keşke başkalarına bıraksaymış. Bıraktılar işte bu sezon. 25-30 milyon bütçe ile 2 aydır oyuncu alamıyorlar. Orta saha için 20 milyon ayrıldı diyorlar bu sezon için. Bu bütçeyi Erden'e sağladılar da gidip Ndombele mi aldı?

Transfer işini geçtim adam tek başına kulübü savundu 2 yıl boyunca arkasından demedikleri kalmadığı halde. Yazık valla. Size Albayrak gibiler, İbrahim gibiler müstehak. Yurtdışı seyatine gidip boş dönüp Rennes'e teşekkürler diyen tipler lazım size.

Sampiyonluk ve basarilar bir takim, ekip isidir. Kim diyorsa ki "x olmasaydi basarili olamazdik" art niyetlidir. Onlarin yaptiklari yanlislari soyleyince de ergence ve anlamsizca cevap verenler daha bir komik olmaktadir. Istiyorlar ki her yaptiklari dogru oldugu soylensin, kabullenilsin, sorgulanmasin. Insanin hata yapabilen bir varlik oldugunu siz kabullendiginiz gun, elestiriye acik oldugunuz gun bir yerlere varir dusunceler ve dahi camia. Erden basarisizdir basarilidir bu gorecelidir. Bunu tartismaya dahi acmamak tamamen sark kafasidir. Son koz olarak size Ibrahim Dursun falan sevin derler, sakin ola sorgulamaktan vazgecmeyin renkdaslar. Bu camia kisilerin gelip gectigi ve dahi gececegi bir liman. Art niyetliler despot olanlardir. Onlara gore, bugun mesela, Emin'i biz/Ibrahim neyse... satmisizdir... Ancak oyle degildir.

Anlamazlar renkdas. Dursun baskan (saygidan hani) bana uzak olsun yeter. Tamamen nefret kumemdeki elemanlardan birisi ilk gunden beri onunla is tutan herkes de bu kumede, kusura bakmasin kimse. Tutmayip, vazgecen icin de ayricalik tanimam ama empati kurarim.

Son iki bucuk transfer doneminde bence basarisiz olduk. Sampiyon olmus olmamiz bu gercegi degistirmiyor. Sanki gecen sezon herkes kampa yetismis simdi ilk kez senelerdir ilk kez ya da Erden Timur olmadan ilk kez oluyormus gibi yazilinca insan yepki koymak istiyor.

Bu arada, Dursun seven biride olabilir forumda, bu da bir bakis acisi makul gormesem de, konu bundan ote. Konu baya Galatasaray'in menfaatleri, durumu, gelecegi, sartlari ve sorgulama ustune. Neyse, ben 15 kusur yildir buradayim, veririz cevap ne gerekiyorsa.

Batshuayi kismina girmiyorum bile... O istemese yine alamazdin ki cok normal bir de ayni paraya daha yasli bir adama soz vermis oldun, neyse... ornekler ayni cevabim da ayni. Kisiler degil buradaki problem, genel mentalite.
Erden timur zamanında da geç kaldık doğru,bende yazdım bunu.gecen yaz ortasaha(ndombele vecino)mevzusunda adam harcandı.joa pedroda yediler erdeni bi guzel ama sonra başarı gelip,çok sevince insanlar önceki süreçleri ve neler dediklerini unuturlar.insanlar unutmayı sever utandiklari icin

Erden timur zamanında da geç kaldık doğru,bende yazdım bunu.gecen yaz ortasaha(ndombele vecino)mevzusunda adam harcandı.joa pedroda yediler erdeni bi guzel ama sonra başarı gelip,çok sevince insanlar önceki süreçleri ve neler dediklerini unuturlar.insanlar unutmayı sever utandiklari icin

Erden Timur, son yillarda gorudugum en caliskan ve dahi kendini isine veren iskolik bir isim. Ancak, her yaptigi dogruymus gibi algi yaratilmasi artik baymaya basladi iste Sergen. Benim bu gece, uzulerek, burada dahil oldugum tartismanin baslangic noktasida bu, onun karakteri vs degil... Cikip dersen, Erden olsaydi coktan bitmisti, hadi lan derler iste, ya da uyguna bitmis dersen de derim. O da hata yapti, o da gec getirdi o da alamadi, o da pahali aldi diyorum adam Ibrahim mustehak diyor bana :) Biyigini gordugumden beri (secim oncesi, Haluklar'in kanalinda) gelip yazdim burada... On yargili olmak (karsindakini anlamadan genellemek) ve ayni sekilde sorgulamamak iste en buyuk cehalet.

Erden Timur, son yillarda gorudugum en caliskan ve dahi kendini isine veren iskolik bir isim. Ancak, her yaptigi dogruymus gibi algi yaratilmasi artik baymaya basladi iste Sergen. Benim bu gece, uzulerek, burada dahil oldugum tartismanin baslangic noktasida bu, onun karakteri vs degil... Cikip dersen, Erden olsaydi coktan bitmisti, hadi lan derler iste, ya da uyguna bitmis dersen de derim. O da hata yapti, o da gec getirdi o da alamadi, o da pahali aldi diyorum adam Ibrahim mustehak diyor bana :) Biyigini gordugumden beri (secim oncesi, Haluklar'in kanalinda) gelip yazdim burada... On yargili olmak en buyuk cehalet ayni sekilde sorgulamamak.
erden timur gueyeyi alamadı,çünkü ikna edemedi,adam burayı istemediği için.grilithchi alamadılar.erden timur alexis sanchezi de ikna edemedi,cunku burayı istemedi sanchez.torreira bizi istemedi basta,ikna edemedi ama 1 ay sonra hem arsenal 20den 6ya düştü hem torreira ikna oldu.joa pedro ve fredde fiyat nedeni ile vazgeçildi.vecino facia bi karardı ama ndombele de tutmadi.dogrular bunlar ama erden timur kurduğu samimiyet ve projeye inandirma konusunda 1 numara

Ne olursa olsun bu kulüp sadece fatih terimsiz yapamaz.onun sezon içinde olası bi haksızlıkta andığınız sözleri olmadan,onun kulübe sahip çıkmasındaki cesaretini es geçmeden 1 günü geride bırakamazsınız diyip noktayı koyayım.iyi geceler

erden timur gueyeyi alamadı,çünkü ikna edemedi,adam burayı istemediği için.grilithchi alamadılar.erden timur alexis sanchezi de ikna edemedi,cunku burayı istemedi sanchez.torreira bizi istemedi basta,ikna edemedi ama 1 ay sonra hem arsenal 20den 6ya düştü hem torreira ikna oldu.joa pedro ve fredde fiyat nedeni ile vazgeçildi.vecino facia bi karardı ama ndombele de tutmadi.dogrular bunlar ama erden timur kurduğu samimiyet ve projeye inandirma konusunda 1 numara

Hemfikirim. Bak, ikna edemedi diyoruz/diyorsun, iste bunlarda belki de ikna edemiyorlar ki oyledir de... Bunlar isin dogal sureci. Erden olsaydi almistik gibi beylik cumleler bana sacma ve anlamsiz geliyor. Erden olmaz, Sergen olur konu isim degil yani. Bunu elestirmek X'ci Y'ci yapmaz iste. Bu bir surec, o da gec kaldi bunlar da..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt