Ali Kol
Büyük Kaptan
- 31 Temmuz 2014
- 21.596
- 16.094
- 2.228
Deme yav. Valla bende umutlanip paylasmistim.Gördüğüm en kaliteli kolpa hesap bu hocam. Bu hesaba inanmayın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Deme yav. Valla bende umutlanip paylasmistim.Gördüğüm en kaliteli kolpa hesap bu hocam. Bu hesaba inanmayın.
Hadi insallah!
Hadi insallah!
Suratına tükürsek yarabbi şukur diyecek bir tiniyette olduğu için yapmayabilir. Hoş adayı yenileyeceklermiş gider müdür olur oraya..
Hadi insallah!
Ne ben Sezarım,
Ne de sen Brütüssün...
Ne ben sana kızarım
ne de zatın zahmet edip bana küssün..
Artık seninle biz,
düşman bile değiliz...
Ptt 1.lig topçusu ismi gibiHabibcan Yildirim kim ya
Bizim aradığımız belli bi profil mi varmış? Önüne gelene saldırıyoruz sanki..McTominay tam olarak aradığımız profil mi şüphelenmeye başladım, diğer taraftan da bu beceriksizler bir haltı beceremeyeceği için kimi koparırsak kar kafasını yaşatıyorlar
Ekli dosyayı görüntüle 254837
Bu tabii yorum ama genel bir kanı gibi. Bu kadar aidiyeti olduğunu bilmiyordum. Benim için belli bir seviyede olan bir oyuncuda bu direkt tercih sebebidir.
Ama bonservisi + yıllığı 40-45 milyon eder mi... Bilemedim. Ama maliyet hesaplamaktan da sıkıldım. Taraftar olarak bu benim işim olmamalı. Alıyorsak bu adamı ya da herhangi birini, tamamen sahaya odaklanmak istiyorum. Maliyet hesapları gerçekten sıktı.
Scott McTominay bence iyi bir oyuncu fakat 27 yaşındaki bir futbolcuya Cenk Ergün 20 milyon verecekse, üstüne bir de ikna etmek için 5 milyon eurodan fazla maaş verir ve 4-5 yıllık sözleşme yapar. Yaşından dolayı da satamayız. 3-4 yıl boyunca bize vereceği oyun içi katkısı için vergisiz 40 milyon euro giderimiz olur. 20 milyon gibi bonserveris vereceksek daha genc topcu almamiz lazim. Real madrid, Manu gibi 40 milyon tek bir topcuya verme luksumuz yok.