Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Screenshot 2024-07-31 at 10-51-21 Thoughts on Mctominay. r_ManchesterUnited.webp

Bu tabii yorum ama genel bir kanı gibi. Bu kadar aidiyeti olduğunu bilmiyordum. Benim için belli bir seviyede olan bir oyuncuda bu direkt tercih sebebidir.

Ama bonservisi + yıllığı 40-45 milyon eder mi... Bilemedim. Ama maliyet hesaplamaktan da sıkıldım. Taraftar olarak bu benim işim olmamalı. Alıyorsak bu adamı ya da herhangi birini, tamamen sahaya odaklanmak istiyorum. Maliyet hesapları gerçekten sıktı.

20m euro bonservis 3m yıllık paraya nasıl adam akıllı orta saha bulamıyoruz abi? Kimin adı geçse 5m euro yıllık ücretlerden bahsediliyo Torreiranın 3 aldığı yerde yanındaki adama 5 verirsek nasıl sağlayacağız takım içi dengeyi?

McTominay tam olarak aradığımız profil mi şüphelenmeye başladım, diğer taraftan da bu beceriksizler bir haltı beceremeyeceği için kimi koparırsak kar kafasını yaşatıyorlar

Sizce rabiot mu tominay mi? Ben tominay daha çok isterim tempolu olduğundan ama manu bırakır mı emin değilim. Tahminimce rabiot Avrupa da kalmak istiyorsa en iyi kontratı biz teklif etmisizdir ona. Rabiot da alsak şaşırmam.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tominay bu sene skor yapınca kıymete bindi yoksa büyük takımlarda bu şekilde rotasyon oyuncusu olarak görülen ve uzun yıllar forma giyip yüzü eskiyen oyuncu rolünü üstlendiklerinde yeni bir macera deyip ya sıfır bonservis yada çok cüzzi bir miktarla kulüpten ayrılırdı ...

Ekli dosyayı görüntüle 254837

Bu tabii yorum ama genel bir kanı gibi. Bu kadar aidiyeti olduğunu bilmiyordum. Benim için belli bir seviyede olan bir oyuncuda bu direkt tercih sebebidir.

Ama bonservisi + yıllığı 40-45 milyon eder mi... Bilemedim. Ama maliyet hesaplamaktan da sıkıldım. Taraftar olarak bu benim işim olmamalı. Alıyorsak bu adamı ya da herhangi birini, tamamen sahaya odaklanmak istiyorum. Maliyet hesapları gerçekten sıktı.

Şu resimdeki yorumları maç anekdotu hariç Berkan için söylesek kim itiraz edebilir?

Scott McTominay bence iyi bir oyuncu fakat 27 yaşındaki bir futbolcuya Cenk Ergün 20 milyon verecekse, üstüne bir de ikna etmek için 5 milyon eurodan fazla maaş verir ve 4-5 yıllık sözleşme yapar. Yaşından dolayı da satamayız. 3-4 yıl boyunca bize vereceği oyun içi katkısı için vergisiz 40 milyon euro giderimiz olur. 20 milyon gibi bonserveris vereceksek daha genc topcu almamiz lazim. Real madrid, Manu gibi 40 milyon tek bir topcuya verme luksumuz yok.

tm değeri 32 milyon adamın.Bence özellikle avrupa şampiyonasında oyuncu performanslarını izledikten sonra bu futbolcuların tm değerleri falan çok abartı.
Özellikle oyuncu kalitesinden bağımsız ülkelere göre çok değişiyor değerler.Tominay türkiyede olsa belki rn fazla 15 olacak ama ingiltere olunca 35 oluyor.oyuncu kalitesi aynı.hiç sağlıklı bir gösterge değil.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt