Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada fener çok kötü oynuyor, orta sahası zayıf, orta sahadaki en iyi adamı kronik sakat, bir oynuyor bir oynamıyor
Bu sene saçmalamazsak, kadroyu dağıtmazsak, oyuncu maaşlarını ödeyebilirsek orta sahaya iyi bir oyuncu alabilirsek, hakemlere hakkımızı yedirmezsek, şampiyonluk yine bizim.

Bu arada fener çok kötü oynuyor, orta sahası zayıf, orta sahadaki en iyi adamı kronik sakat, bir oynuyor bir oynamıyor
Bu sene saçmalamazsak, kadroyu dağıtmazsak, oyuncu maaşlarını ödeyebilirsek orta sahaya iyi bir oyuncu alabilirsek, hakemlere hakkımızı yedirmezsek, şampiyonluk yine bizim.
1-3-4 ve 5. Maddeler sorunlu şuan

Bu sene rakibimiz bjk olur

Benim düşünceme göre bu maliyetlere girmemeliyiz diye düşünüyorum 20 milyon vereceksek Wendel yerine Scott'u tercih ederim ikisi arasında. 15+5, 4 maaş gelebilir dediğim gibi ben bu maliyetlere girmem.

Şu adamı sessizce aradan çekip almak lazım, takımda baya baya dışlanıyor. Bayern pazarlıkta eli güçsüz olur. Psikoloji gitmiş.

geçelim bu işleri, dönem başından beri gerçekçi hedeflerle ilgilenmedik bunun sebebi de kimseyi almayı istemedikleri için

Benim düşünceme göre bu maliyetlere girmemeliyiz diye düşünüyorum 20 milyon vereceksek Wendel yerine Scott'u tercih ederim ikisi arasında. 15+5, 4 maaş gelebilir dediğim gibi ben bu maliyetlere girmem.

yahu adam Gs değil fulham'a gitmesi olası diyor kim çevirmiş bunu böyle : )

Sanırım artık piyasada muhabirlere ismini verip oyalayacak orta saha kalmadığı için listenin en başından bir daha başladılar. Bu haftayı McTominay ile geçiririz McTominay ile her konuda anlaşıldı ama ManU Ugarte yi alamadığı için McTominay i kadroda tutmaya karar verdi diye haberler çıkar hafta sonunda

Sonraaa Højbjerg - Thuram filan elendiği için önümüzdeki hafta da Fofana isimleri çıkar sırada o vardı sanırım, Rabiot - Wendel filan derken Eylül ayına kadar oyalarlar böylece

bizim basının üfürmesi zaten. İngilizlerde Türk basınını kaynak gösteriyor, İngiliz kaynaklı bir haber görmedim bize dair

Hatta taraftarlar dalga geçiyor Türk basınıyla. 35-40 milyon Euro’dan bahsediyorlar
Düşünsene McTominay ile her konuda anlaşıcaz 1 tane İngiltere kaynaklı haber sitesi bu haberi vermeyecek Haluk Yürekli verecek bu haberi

Düşünsene McTominay ile her konuda anlaşıcaz 1 tane İngiltere kaynaklı haber sitesi bu haberi vermeyecek Haluk Yürekli verecek bu haberi
İngiltere’de sadece fulham ismi geçiyor. Bonuslarla 30 milyonluk teklifi reddetmiş Manchester.

Dün taraftar gene biraz kıpırdayınca akşamına Haluk ve Emre’nin mctominay haberi girmesi tesadüf değil zaten :) ciğerlerini biliyoruz bunların

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt