Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.074
- 14.982
- 1.728
Milletin çer çöpünü alır bizden de değerli adama talip olur
Yunusun transferinde de Eyüpsporun baskani bize destek oldu diye kolaylik saglariz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milletin çer çöpünü alır bizden de değerli adama talip olur
1-3-4 ve 5. Maddeler sorunlu şuanBu arada fener çok kötü oynuyor, orta sahası zayıf, orta sahadaki en iyi adamı kronik sakat, bir oynuyor bir oynamıyor
Bu sene saçmalamazsak, kadroyu dağıtmazsak, oyuncu maaşlarını ödeyebilirsek orta sahaya iyi bir oyuncu alabilirsek, hakemlere hakkımızı yedirmezsek, şampiyonluk yine bizim.
Bu arada fener çok kötü oynuyor, orta sahası zayıf, orta sahadaki en iyi adamı kronik sakat, bir oynuyor bir oynamıyor
Bu sene saçmalamazsak, kadroyu dağıtmazsak, oyuncu maaşlarını ödeyebilirsek orta sahaya iyi bir oyuncu alabilirsek, hakemlere hakkımızı yedirmezsek, şampiyonluk yine bizim.
İlk bu sonra da dursun gitmeli artık. Durmasınlar.hahaha bir de adaydı - hatta dursun'un adaylığına laf ediyordu
başkan olacaktı güya 3 5 lafa gelemeyen adam...
kaçıyor gibi duruyor işler iyi gitmediği belli.
tüm torpillilerini alıp gitse harika olacak.
Bitme durumu olmasa Haluk konuşmaz net konuşmaz ama tominay yanında eriksen de gelebilirSanirim MAk Taminey cekecegiz
bizim basının üfürmesi zaten. İngilizlerde Türk basınını kaynak gösteriyor, İngiliz kaynaklı bir haber görmedim bize dairZerre inanmiyorum Mek Taminey haberlerine.
Benim düşünceme göre bu maliyetlere girmemeliyiz diye düşünüyorum 20 milyon vereceksek Wendel yerine Scott'u tercih ederim ikisi arasında. 15+5, 4 maaş gelebilir dediğim gibi ben bu maliyetlere girmem.
Şu adamı sessizce aradan çekip almak lazım, takımda baya baya dışlanıyor. Bayern pazarlıkta eli güçsüz olur. Psikoloji gitmiş.
Düşünsene McTominay ile her konuda anlaşıcaz 1 tane İngiltere kaynaklı haber sitesi bu haberi vermeyecek Haluk Yürekli verecek bu haberibizim basının üfürmesi zaten. İngilizlerde Türk basınını kaynak gösteriyor, İngiliz kaynaklı bir haber görmedim bize dair
Hatta taraftarlar dalga geçiyor Türk basınıyla. 35-40 milyon Euro’dan bahsediyorlar
Yok oyle de demiyor. Onun icin en iyi yer fulham olur diyoryahu adam Gs değil fulham'a gitmesi olası diyor kim çevirmiş bunu böyle : )
İngiltere’de sadece fulham ismi geçiyor. Bonuslarla 30 milyonluk teklifi reddetmiş Manchester.Düşünsene McTominay ile her konuda anlaşıcaz 1 tane İngiltere kaynaklı haber sitesi bu haberi vermeyecek Haluk Yürekli verecek bu haberi