Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rabiot'a Bilal Kısa
Tominay'a Berkan Kutlu

Kimi alalım beyler kimi istersiniz? Rodri uyar mı?
Adamın Manchester’da 7 yılda 8 asisti var.
Yıl başına 1 asist ve biz bu adama hayvani kontrat vermeyi düşünüyoruz.
Herkes takımı düşündüğü için yorum yapıyor, kimsenin rodri beklentisi yok.

Rabiot'a Bilal Kısa
Tominay'a Berkan Kutlu

Kimi alalım beyler kimi istersiniz? Rodri uyar mı?
Gerçekten bizim taraftar da kaşınıyor bazen, bizim yönetim gidip Rabiot veya McTominay filan alacak da ben de beğenmeyeceğim...

Bizim yönetimden beklediğim en fazla orta saha Aribo-Raskin-Onyedika-Zorgane filan olur

Abi Mc Tominay'ın yaptığı işi yapacak 3'te 1 fiyatına onlarca oyuncu olduğunu düşünüyorum. Sadece futboldan anlayan bir yönetim ve iyi bir scout ekibi lazım. Messi ya da Ronaldinho falan bulmuyoruz. Altı üstü Torreira'nın yanına bir 8 numara ya. DURSUN VE EKİBİ İSTİFA.

Abi Mc Tominay'ın yaptığı işi yapacak 3'te 1 fiyatına onlarca oyuncu olduğunu düşünüyorum. Sadece futboldan anlayan bir yönetim ve iyi bir scout ekibi lazım. Messi ya da Ronaldinho falan bulmuyoruz. Altı üstü Torreira'nın yanına bir 8 numara ya. DURSUN VE EKİBİ İSTİFA.

Taylantalyalı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

"United boss Erik Ten Hag wants to keep McTominay" "United are interested in Paris Saint-Germain’s Manuel Ugarte"

Eveet beklediğimiz 2 mesaj da düşmüş, önümüzdeki hafta boyunca ya United-Ugarte transferini ya da ManU takımının McTominay i kadroda tutmak istediğini tartışır dururuz artık

Yalnız bu sefer yönetimi tebrik ederim taraftarı oyalamak için müthiş bir tercih yapmışlar. Çok bilinmeyenli denklem gibi Ugarte ManU transferi olacak da, ManU McTominay i bırakmaya karar verecek de sonra 40 milyon £ transfer beklentisi kırılacak da Fulham bu transferden çekilecek de McTominay in yaklaşık 4 mil.€ olan maaşı üzerinden pazarlık yapacağız da

Üff nerden baksan 2 hafta rahat oyalar bu taraftarı, baksana bizim forumda bile McTominay istediğimiz oyuncu mu? Top tekniği iyi değil ki? Bu fiyatları eder mi? Filan konuşuluyor

Merak etme renktaşım tutup McTominay filan almayacağız, daha öncekiler gibi taraftarı oyalama haberlerinden başka bir şey değil zaten

McTominay in maliyeti Rabiot Wendel i filan toplamından fazladır nerden bakarsan bak, öyle bir para verebilecek olsak sence şimdiye kadar orta sahasız kalır mıydık? Höjbjerg Wendel Rabiot filan biri gelirdi şimdiye kadar

Gece de yazdık ManU Ugarte ve Rabiot transferlerini bitirdiğinde hareketlilik başlayacak. Amrabat'ın durumu da bu 2 transferlerle ilgili adam ManU'yu bekliyor, son ana kadar bekleyecek

Eriksen'in durumu da aynı şekilde muallak. ManU'nun transferlerini yakından takip etmekte fayda var

++ Ugarte olmazsa Zubimendi'ye teklif yapacaklar

18 milyon brüt maasini nasil ödeyeceksin?
Parayla.

İşin şakası böyle onlarca futbolcu geldi ülkeye. Özil de farklı değildi örneğin keza icardi de maaşı brüt yüksekti fransızlar vergiden kar etmek için bizim ödememizi sağladılar.
6 milyon net ücret 3 milyon da imza falan verirsin bir şekilde ödersin.
Net kaç alıyor 8 falan mı oluyor almanyada vergiler kaç.

Bir de eğer buraya düşebilecek kafaya geldiyse oradan Münih maaşı beklentisi olmayacaktır. Hayız zaten 29 yaşına gelmiş bu sene dışlanıp düşüşe geçtiğinde bir sonraki adımı Araplar olm adını sürece 3 milyon net maaştan fazla veren olmaz.

Elin fakirleri bile tek oyuncuya imza parasıyla birlikte senelik 10 milyon euro net ücret ödüyor.

1 senesi kiralık seneye de 10-15 arası milyon opsiyonlu alıp gelinece transfer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt