- 4 Ağustos 2009
- 90.112
- 71.020
- 5.188
Rodri Ispanyol Mustafa sarpRabiot'a Bilal Kısa
Tominay'a Berkan Kutlu
Kimi alalım beyler kimi istersiniz? Rodri uyar mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rodri Ispanyol Mustafa sarpRabiot'a Bilal Kısa
Tominay'a Berkan Kutlu
Adamın Manchester’da 7 yılda 8 asisti var.Rabiot'a Bilal Kısa
Tominay'a Berkan Kutlu
Gerçekten bizim taraftar da kaşınıyor bazen, bizim yönetim gidip Rabiot veya McTominay filan alacak da ben de beğenmeyeceğim...Rabiot'a Bilal Kısa
Tominay'a Berkan Kutlu
boş kağıda imza atarım diyorduOrta saha transferinde vites yükselten Galatasaray, Sıddık Sarayli'yı gündemine aldı
Sıddık Saraylı yıllık 5 m euro dan kapıyı açtı
Türkiye'de oynarsam ancak bu paraya oynarım diye ekledi
Yetiskin bir gurbetci sokakta yürürken günde 3 sefer dayak yiyebiliralmanyalı kemal
Abi Mc Tominay'ın yaptığı işi yapacak 3'te 1 fiyatına onlarca oyuncu olduğunu düşünüyorum. Sadece futboldan anlayan bir yönetim ve iyi bir scout ekibi lazım. Messi ya da Ronaldinho falan bulmuyoruz. Altı üstü Torreira'nın yanına bir 8 numara ya. DURSUN VE EKİBİ İSTİFA.
Yunus anca hali sahada oynar. Antrenmanda dar alanda maşallahı varYunus Akgün 8 no oynar mı
Rodri Ispanyol Mustafa sarp
Merak etme renktaşım tutup McTominay filan almayacağız, daha öncekiler gibi taraftarı oyalama haberlerinden başka bir şey değil zatenAbi Mc Tominay'ın yaptığı işi yapacak 3'te 1 fiyatına onlarca oyuncu olduğunu düşünüyorum. Sadece futboldan anlayan bir yönetim ve iyi bir scout ekibi lazım. Messi ya da Ronaldinho falan bulmuyoruz. Altı üstü Torreira'nın yanına bir 8 numara ya. DURSUN VE EKİBİ İSTİFA.
Parayla.18 milyon brüt maasini nasil ödeyeceksin?