Okan Akcay
Kırmızı Üye
- 18 Ocak 2011
- 1.544
- 1.225
- 1.563
geçende koçtaş'a girdim wi-fi kullanayım diye, bi baktım "koçtaş ağı" yazıyo..koçspor
birde koçtaşspor var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçende koçtaş'a girdim wi-fi kullanayım diye, bi baktım "koçtaş ağı" yazıyo..koçspor
birde koçtaşspor var
Bence bu saatten sonra Amrabat kalitesinde benzer bir orta sahayı bile ikna edemeyiz renktaşım. Pazarda sona kalan çürük meyvelerden birini alıp gelecekler işte bu çok belli değil mi?Gece de yazdık ManU Ugarte ve Rabiot transferlerini bitirdiğinde hareketlilik başlayacak. Amrabat'ın durumu da bu 2 transferlerle ilgili adam ManU'yu bekliyor, son ana kadar bekleyecek
Eriksen'in durumu da aynı şekilde muallak. ManU'nun transferlerini yakından takip etmekte fayda var
koçspor
birde koçtaşspor var
Elneny Arabistana gitti
Mctominay'ın ceza sahası çevresinde golleri var ama iyi bir şutör değil gibi. Ayrıca araya asistlik ince paslar bırakacak bir teknik vadetmiyor. Yani ofansif beklenti düşük tutulmalı. Okan Hoca takımın önde presle top kazanıp rakip dağınıkken poziyona girmesini çok seviyor. Tominay ısrarı bu yüzden olsa gerek.McTominay kötü pasör bence
Ryan Sessegnon sakatlıklar yüzünden dibi görüyor. Fulham'a geri döndü bu arada, boşta değil. Sol kanat ve bek rotasyonu için düşük maaş, bedelsiz alınabilir bir riskti aslında ama yabancı sınırı zımbırtısı pek müsade etmiyor böyle hamlelere
ahahaha Fener Wendel Guido alıyormuş