Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gece de yazdık ManU Ugarte ve Rabiot transferlerini bitirdiğinde hareketlilik başlayacak. Amrabat'ın durumu da bu 2 transferlerle ilgili adam ManU'yu bekliyor, son ana kadar bekleyecek

Eriksen'in durumu da aynı şekilde muallak. ManU'nun transferlerini yakından takip etmekte fayda var
Bence bu saatten sonra Amrabat kalitesinde benzer bir orta sahayı bile ikna edemeyiz renktaşım. Pazarda sona kalan çürük meyvelerden birini alıp gelecekler işte bu çok belli değil mi?

Seko Fofana olabilir belki Arthur Melo olabilir hatta belki bunlar bile alınamaz elimizdeki tüm parayı Evander e filan gömebiliriz transfer döneminin sonuna doğru

Şampiyonlar Ligi play-off maçlarına Sağ Bek ve Orta Saha transferleri yetişmez Dubois ve Kerem Demirbay ile çıkarız demiştim. Sağ Bek konusunda yanılttı beni yönetim nasıl olduysa bir transfer yaptılar oraya

Ama Orta Saha konusunda yanılmayacağım gibi duruyor, daha saçma sapan transfer haberleri çıkıyorsa ortaya henüz belli bir aşamaya geldiğimiz orta saha adayımız yok bile diyebiliriz

Dubois %99 kalır gibi gözüküyor Oliviera'nın sözleşmesini feshederiz oradan tazminat öderiz.

Bizim Mctominayin skor katkısına da ihtiyacımız yok kerem bir tık becerikli olsa zaten hiçbir sorunumuz kalmıyor .. Hayvan gibi bir ön bölgeye sahibiz bu sene zahası ziyechi kamp görüyor adam gibi, barış Alper barış Alper oldu yedek forvet Batshuayi var fazlasıyla kreatif bir takımız MC Tominay amelelik kısmını rahatlıkla yapıp üstüne ön bölgeye destek de olacaktır.. Bu adamın zaten çıkışı 6 no sonra 8 oldu en sonda sahte forvet gibi takıldı..
Ben bu herifi yaklasik 2 yıldır söylüyorum forumda attığı goller vs olmadan önce

50 milyon harcamislar üstüne bir 20 daha harcayacaklar

Ffp’yi falan gectim de bankalar birligi’nin gelirlerin yarisina el koydugu hikaye mi acaba

Öyle olsa oyuncu satisi olmadan 70 milyon euro bonservis ödemek mümkün degil

McTominay kötü pasör bence
Mctominay'ın ceza sahası çevresinde golleri var ama iyi bir şutör değil gibi. Ayrıca araya asistlik ince paslar bırakacak bir teknik vadetmiyor. Yani ofansif beklenti düşük tutulmalı. Okan Hoca takımın önde presle top kazanıp rakip dağınıkken poziyona girmesini çok seviyor. Tominay ısrarı bu yüzden olsa gerek.

McTominay gibi bir herife €5.5m maaş vereceksek bonservisinin €10-12m civarında olması lazım bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt