Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 34.167
- 48.999
- 2.968
30 milyon cashe vardır da sen 180 ay vade istiyorsunhani 30 mio cikma maddesi vardi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30 milyon cashe vardır da sen 180 ay vade istiyorsunhani 30 mio cikma maddesi vardi
Geçen sene adı geçtiğinde şurada denilenleri hatırlıyorum da.
Gidecegi yerde en yuksek maaşı mı alacak olum herifin bundan sonraki duragı ya boca vs olur ya uruguay hep söyluyor bunu onlarında bizden fazla vermelerine de imkan yok2 oyuncuyu da maaş dengesinden dolayı istemezdim.Torreira ile arasında fazla fark olmayacak reis.Ki haklı olarak takımdan gitmek ister..
Kolparella ne rts adami gey yaptinRadyoda konuştuklarını da sayarsak 50 bin olmuştur
Ha bir de kolpa gecesine attığın var ohoo
Bu arada kemal abi sana neden kolpa diyorlar?
Kolparella daha güzel bence
El dahi anlamış, yönetim hala beklesin.
Kolparella ne rts adami gey yaptin
Ankette değişiklik olmazMctominay - sara anketini 25e mctominay mi 15e sara mı şeklinde revize edelim
Aynı para düzeyiyle devam etmez gideceği takımda ama burda da durmak istemez.Lig'in kalitesi az çok belliGidecegi yerde en yuksek maaşı mı alacak olum herifin bundan sonraki duragı ya boca vs olur ya uruguay hep söyluyor bunu onlarında bizden fazla vermelerine de imkan yok![]()
Hic izlemedim fener maçı dahil. Tespitlerime göre o isimden futbolcu olmaz basketbolcu olur .Puertas denen mal alınırsa tüm başlıklarından ban yerim gib görünüyor.
Ben hayatımda onun gibi zeka yoksunu 2. bir futbolcu görmedim. Net özürlü bir herif.
O zaman hic gelmez. Bu kadro şakası yok rakip olabilecek cogu takımı bu hali ile geçemez. Parma macında gorduk durumu, azıcık pres yapan, kosan takım olunca ortasaha cokuyor.Bence 8 numara anca Play-Off sonrası gelecek. O da alabilirlerse.
Adam 50 kere söyledi lan roplerinde gs benim son avrupam guney amerikaya gidecem burdaki kontrat bitence diye ne dortmunduAynı para düzeyiyle devam etmez gideceği takımda ama burda da durmak istemez.Lig'in kalitesi az çok belliBorussiaDortmund tarzı 1 takıma gidebilir piyasası olan ve iyi 1 oyuncu.Talibi her türlü çıkar bence.Hatta ben şu an Marsilya'nın 6 Numara arayışından dolayı Torreira'yı isteyeceklerini de düşünüyom
![]()
Avrupa'dan teklif alırsa Avrupa'da takılırAdam 50 kere söyledi lan roplerinde gs benim son avrupam guney amerikaya gidecem burdaki kontrat bitence diye ne dortmundu![]()
Kalmayacak sen sıla hasreti nedir bilirmisin herif onu cekiyor ulanAvrupa'dan teklif alırsa Avrupa'da takılır![]()