Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geçen sene adı geçtiğinde şurada denilenleri hatırlıyorum da.

2 oyuncuyu da maaş dengesinden dolayı istemezdim.Torreira ile arasında fazla fark olmayacak reis.Ki haklı olarak takımdan gitmek ister..
Gidecegi yerde en yuksek maaşı mı alacak olum herifin bundan sonraki duragı ya boca vs olur ya uruguay hep söyluyor bunu onlarında bizden fazla vermelerine de imkan yok :D

Mctominay - sara anketini 25e mctominay mi 15e sara mı şeklinde revize edelim

Gidecegi yerde en yuksek maaşı mı alacak olum herifin bundan sonraki duragı ya boca vs olur ya uruguay hep söyluyor bunu onlarında bizden fazla vermelerine de imkan yok :D
Aynı para düzeyiyle devam etmez gideceği takımda ama burda da durmak istemez.Lig'in kalitesi az çok belli :D BorussiaDortmund tarzı 1 takıma gidebilir piyasası olan ve iyi 1 oyuncu.Talibi her türlü çıkar bence.Hatta ben şu an Marsilya'nın 6 Numara arayışından dolayı Torreira'yı isteyeceklerini de düşünüyom :D

Puertas denen mal alınırsa tüm başlıklarından ban yerim gib görünüyor.
Ben hayatımda onun gibi zeka yoksunu 2. bir futbolcu görmedim. Net özürlü bir herif.
Hic izlemedim fener maçı dahil. Tespitlerime göre o isimden futbolcu olmaz basketbolcu olur .

Bence 8 numara anca Play-Off sonrası gelecek. O da alabilirlerse.
O zaman hic gelmez. Bu kadro şakası yok rakip olabilecek cogu takımı bu hali ile geçemez. Parma macında gorduk durumu, azıcık pres yapan, kosan takım olunca ortasaha cokuyor.
Elenince de mevcutla devam edecegiz derler. Artık yapılan beceriksizlik degil, kotu niyet. Fred sakatlandı simdi fener bizden once alır gelir bizim daha gorustugumuz adamlardan birisini.

Aynı para düzeyiyle devam etmez gideceği takımda ama burda da durmak istemez.Lig'in kalitesi az çok belli :D BorussiaDortmund tarzı 1 takıma gidebilir piyasası olan ve iyi 1 oyuncu.Talibi her türlü çıkar bence.Hatta ben şu an Marsilya'nın 6 Numara arayışından dolayı Torreira'yı isteyeceklerini de düşünüyom :D
Adam 50 kere söyledi lan roplerinde gs benim son avrupam guney amerikaya gidecem burdaki kontrat bitence diye ne dortmundu :D

Futbol nöbeti açılsın, kimse kadrosunu bozupta oyuncu vermez bu saatten sonra , zaten lig başlıyor antrenman hazırlıklar başladı
Bu arada yarın birisi yine açıklama yapar çalışıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt