Can Canbay
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 4.434
- 5.544
- 1.958
Jelerti avusturya kampında unuttular muhtemelen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
az olmuş, o fotodakileri topla 10 ile çarp çeyrek erden timur etmez
Veronique hanimla bana bi randevu ayarla, aninda ikna ederimRabiota 10 veririm bu arada
yapma yawwwwwwWendele 20 m bonservis 5 m yıllıktan 40 m veriyorsun rabiot ile bu şartlarla 4 sene imzalasan 40 m ediyor. Rabiot türkiyeye gelmiş son senelerin en iyi 8 numarası olur. Fransa milli takım oyuncusunu beğenmiyor bizim taraftar size Berkan kaan Eyüp tandemi müstahak o bile fazla hatta
SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şuraya kadar bi noluyoz lan dedimgeçen sene zanioloyu dünyanın en iyi topçusu olarak görüp insanlara hakaretler yağdıran Talad yine atarlanmaya başladı![]()
adam her sene geliyor 2 hafta saçma sapan konuşup atarlanıp gidiyor ya acayip charşuraya kadar bi noluyoz lan dedim

Hatipoğlu listeyi tüm gazetecilere atmış
O paraları kimseye vermeyek ama vereceksek de isimli birine verek bari wendele değilyapma yawwwwww
Şampiyonlar Line katılmamıza rağmen Ndombele veya Vecino arasında tercih yapmak zorunda kaldığımızı da hatırlıyordur yönetim umarımGüya geçen sene de para vardı , cl ye kalmadan limit açılmadı diyerek fred e para veremedik diyen bunlar değil miydi abi
Yine aynı bahaneyi satacaklar bakında görün
Play off u geçersek alırlar orta sahayı ancak bunlar
Es kaza bide elenirsek gider son dk bi çöpü getirirler işte kiralık birini