Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 mılyon rabiot icin olur

bonservis yok

imza parası vermicez ama

ilk sene 10 2. sene 7 3. sene 5 alacak

okan buruk derbide jelert ı koymamak ıcın ıdman fotolarına bıle koyulmasını ıstemıyor anlasılan

tepkiden cekiniyor
Neden bilmiyorum ama Okan Hoca bunu hep yapıyor. Millet oyunuyu İstanbul a indirip maça çıkarıyor biz bir oyuncuyu transfer ettikten sonra ilk izleme şansını 1 ay sonra filan buluyoruz

O paraları kimseye vermeyek ama vereceksek de isimli birine verek bari wendele değil
ben 2sine de vermeyelim tarafındayım

dünyada milyon adam var yaw 15 bons 3 m maaşa topçunun kralını alırsın

torreiranın 3 kat maaşı verilir mi yarısı kadar top oynayacak adama, 10 milyon maaş gibi şeyler bizim için söz konusu olamaz

Erden Timur olsa , rabiotu bağlardı
Bizde taraftar olarak annesiyle beraber takıma bağlardık
İcardide olduğu gibi

Yaşı yanlış doğru Arda değil bu ,🤓
1722452904637.webp

Ağustos ayı itibari ile ligin en kötü orta sahalarindan birine sahibiz. Torrea dışında elle tutulur adam yok. 2 hamle beklediğimiz yere hiç hamle gelmedi. 10 gün sonra da takimin önemli oyuncusi olan orta sahaları almak almak çok zor olacak. 1 haftaya orta saha gelmezse Eylüle kalir, ndombele gibi biri gelir.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim toreyram ardını yırtacak, 10 kişinin arkasını temizleyecek ondan sonra elin Fransız overrated zuppesi gelecek toreyramin 4 katı para alacak. Bu insanlık mıdır adamlik mıdır sorarım.
icardiyle aynı parayı aldıracaklar bu düz adama yerler fransız milli takımı topçuluğunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt