Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne içi boş ve kibirli konuşuyor bir bok beceremeden ya

bu adamın başkan olduğundan utandığım kadar hiçbir şeyden utanmadım

Hala ET ile sidik yarıştırıyor

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Angelino-12 Temmuz
Icardi-26 Temmuz(Wanda hastalandığı için 1 ay geç geldi)
Wilfried Zaha-24 Temmuz
Cedric Bakambu-23 Temmuz
Kerem Demirbay-3 Ağustos
Tete-10 Ağustos

Yalanı bırak DÖ

Fener’le herhangi bir oyuncu icin yarisa giriliyorsa finansal olarak sinirsiz bütce var adamlarda koc dan dolayi bu yüzden onlar aliyor genel de

Oyununun bonservisi elindeyse ozaman da biz proje ile öne geciyoruz zaha ve tete de oldugu gibi

Ama artik erden timur yok

Yani gecmis olsun

Alakası yok yav doğru söylüyor yıllardır böyle bizde
Yıllardır aynı noktadayız desin o zaman yav. Bu sene linçlendiler bak ET'de aynı tarihte yaptı transferleri demeye getirmiş bence. Ha ben sevmem şahsını bana öyle gelmişte olabilir tabi..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Angelino-12 Temmuz
Icardi-26 Temmuz(Wanda hastalandığı için 1 ay geç geldi)
Wilfried Zaha-24 Temmuz
Cedric Bakambu-23 Temmuz
Kerem Demirbay-3 Ağustos
Tete-10 Ağustos

Yalanı bırak DÖ
Ona bakarsak Sanchez'de son gune dogru geldi. :)

Fred sakatlandığında göre + Guido yu alacaklar herifler bu paralar nasıl harcıyor limit yok mu. Bu limit bir bizde mi var fbjk bol keseden harciyor bizde limitler karşımıza çıkıyor.
Guido haberleri yalan buyuk ihtimal, Amrabat icin pazarlik yapiyorlarmis italyan kaynaklara gore ama yalan haber de olabilir.

Bu arada Angelino gelmeden önce de 20M fiyatlar konuşuluyordu sanki

McTominay için 25-30 milyon bonservis, yıllık 5 milyon da maaş vermek için kafayı yemiş olmamız gerekiyor. 45-50 milyon bir futbolcuya bağlamamalıyız. Hele McTominay'a hiç bağlamamalıyız. Zaten alacağımız falan da yok. Gündemi meşgul ediyorlar. Çapsızın biri çıkıp 30 milyon istiyorlardı vazgeçtik diyecek. Bunu konuşmak bile vakit kaybı. 20'ye falan düşerlerse zaten ya Fulham alır ya da şikeci itler. Geçelim o yüzden.

Ona bakarsak Sanchez'de son gune dogru geldi. :)
Yedek 10 o tarihte gelse problem görmüyorum da geçen sene as forvet, yedek forvet, as sol bek, Hoca Kerem’i 10 oynatmayı denediği için as sol kanat ve Ndombele yedek bile olmadığı için Kaan ve KDB ile as 8’i çekmişiz. Kaldı ki bütçe yoktu; bir sene önce şampiyon olmak için yemiştik. Ayrıca Icardi’nin bonservisi başlı başına olay; para olsa Fred ile Szymanski’yi Ağustos öncesi biz çözmüştük btw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt