Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fred sürekli sakatlandığı için yerine birini alırlarsa fener elinden çıkarmak isteyebilir. İster misiniz alalım mı? Geçen sene kaçırmıştık

Guido haberleri yalan buyuk ihtimal, Amrabat icin pazarlik yapiyorlarmis italyan kaynaklara gore ama yalan haber de olabilir.
Bence de tam tersi olabilir. Guido'yu bonservisi elinde diye istiyorlar sanırım. 15 gündür görüşüyorlarmış. Malum imza parası limite dahil değil.

Bu arada tff harcama limitinde taksitler yıllara dağılmıyormuş. O yılki limitten düşülüyor. Kk harcaması gibi düşünün. Taksit toplam tutarı limitten o an düşüyor aylara dağılım ile bütçe de ödeme kolaylığı oluyor. Bu yüzden bu sene limitleri doldu bunların. Sadece nesri ve mou için 30 milyon para harcadılar. Ambrabat olsun başkası olsun basında çıkan haberler uydurma bence.

geçen seneki transfer tarihlerinden kastı ndombeleninkidir

Ne istediğimizi bilmiyoruz. Bir gün Wendell deniyor bir gün Mctominay. İkisi de farklı tipte oyuncular.
Wendel ile Mctominay çok farklı değil bence. Mesela Höjbjerg çok farklıydı veya Amrabat. Rios'ta farklı. Mctominay pres gücü yüksek tempolu bir oyuncuyken Wendel onun kadar güçlü olmayan ama daha teknik ve bitirici biri. Ama aynı bölgede oynayabilirler. Ceza alanına giren 8 numara tanımına uygunlar.

Ya beceriksizliklerine bir nebze olsa anlam verebiliyorum ama yalan olayına asla.

Koskoca Galatasaray kulubü başkanı bu kadar rahat yalan nasıl söyler yahu?

Bu transfer özelinde de değil sadece. Düşünün Ali Koç ile buluşma ayarlamak istiyor. Erden Timur tüm varlığını servetini tehlikeye atıp Ali Koç ile mücadeleye girerken o kadar tehdit edilirken Dursun bey aracılarla Koç'a davette bulunuyor.

Olay ortaya çıkınca karşı taraftan teklif geldi diyor. Daha sonra buluşmayı organize edecek olan aracı( yanılmıyorsam Olgun Peker) tutup yazılı açıklama da bulunuyor ve talebin Dursun Özbekten geldiğini belirtiyor. Daha sonra Dursun Özbek'ten ses seda çıkmayınca olay kapanıyor.

Kulüpten ihraç edilmesi gereken adam kulübü yönetiyor, transfer yapıyor, ve kulübün en değerli assetlerini satmak için Genel Kuruldan izin alabiliyor.

İbretlik olaylara şahitlik ediyoruz. Şu olayları Liseli olmayan bir başkan yaşasa birdaha İstiklale sokmazlardı

Wendel ile Mctominay çok farklı değil bence. Mesela Höjbjerg çok farklıydı veya Amrabat. Rios'ta farklı. Mctominay pres gücü yüksek tempolu bir oyuncuyken Wendel onun kadar güçlü olmayan ama daha teknik ve bitirici. Ama aynı bölgede oynayabilirler. Ceza alanına giren 8 numara tanımına uygunlar.
ZenİT verse wendeli çok mutlu olacaktım..

Ani ayrılıklar olursa ne yapacağız başkan alternatifler planlar hazır mı göreceğiz bakalım

İşte vermiyor para babaları
25m istedikleri doğruysa doğrudan 20m'e verirler. Ama anladığım kadarıyla biz 15m garanti verip 5m bonus teklif ediyoruz. Bir de sonraki satıştan pay, bol taksit cart curt bir sürü hikaye var. Bunun yerine trink 20m teklif edilse verirler herhalde. Eşek değillerse tabi.

Yıllardır aynı noktadayız desin o zaman yav. Bu sene linçlendiler bak ET'de aynı tarihte yaptı transferleri demeye getirmiş bence. Ha ben sevmem şahsını bana öyle gelmişte olabilir tabi..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Bende sevmem ama sapla samanı ayırmaya çalışıyorum abi erden Timurunda çok hataları oldu ama vizyonu iyiydi adamın

Levent yaşlı başlı adamsın yalamayı bırak artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt