Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.579
- 14.420
- 2.623
Kendi çıkarları ve kıskançlıkları yüzünden Galatasaray’ın menfaatlerini bir kenara atmış adamlardan kulübün hayrına bir şey beklememek lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence de tam tersi olabilir. Guido'yu bonservisi elinde diye istiyorlar sanırım. 15 gündür görüşüyorlarmış. Malum imza parası limite dahil değil.Guido haberleri yalan buyuk ihtimal, Amrabat icin pazarlik yapiyorlarmis italyan kaynaklara gore ama yalan haber de olabilir.
Wendel ile Mctominay çok farklı değil bence. Mesela Höjbjerg çok farklıydı veya Amrabat. Rios'ta farklı. Mctominay pres gücü yüksek tempolu bir oyuncuyken Wendel onun kadar güçlü olmayan ama daha teknik ve bitirici biri. Ama aynı bölgede oynayabilirler. Ceza alanına giren 8 numara tanımına uygunlar.Ne istediğimizi bilmiyoruz. Bir gün Wendell deniyor bir gün Mctominay. İkisi de farklı tipte oyuncular.
ZenİT verse wendeli çok mutlu olacaktım..Wendel ile Mctominay çok farklı değil bence. Mesela Höjbjerg çok farklıydı veya Amrabat. Rios'ta farklı. Mctominay pres gücü yüksek tempolu bir oyuncuyken Wendel onun kadar güçlü olmayan ama daha teknik ve bitirici. Ama aynı bölgede oynayabilirler. Ceza alanına giren 8 numara tanımına uygunlar.
Wendel bizde çok iş yapar. Kilit açıcı bir oyuncumuz daha olurdu.ZenİT verse wendeli çok mutlu olacaktım..
İşte vermiyor para babalarıWendel bizde çok iş yapar. Kilit açıcı bir oyuncumuz daha olurdu.
25m istedikleri doğruysa doğrudan 20m'e verirler. Ama anladığım kadarıyla biz 15m garanti verip 5m bonus teklif ediyoruz. Bir de sonraki satıştan pay, bol taksit cart curt bir sürü hikaye var. Bunun yerine trink 20m teklif edilse verirler herhalde. Eşek değillerse tabi.İşte vermiyor para babaları
Bende sevmem ama sapla samanı ayırmaya çalışıyorum abi erden Timurunda çok hataları oldu ama vizyonu iyiydi adamınYıllardır aynı noktadayız desin o zaman yav. Bu sene linçlendiler bak ET'de aynı tarihte yaptı transferleri demeye getirmiş bence. Ha ben sevmem şahsını bana öyle gelmişte olabilir tabi..
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Kimmiş o??