- 22 Ağustos 2010
- 32.691
- 37.442
- 3.033
Ne İstanbul'u?Yani? Burası da İstanbul?
Burası Münih değil mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne İstanbul'u?Yani? Burası da İstanbul?
Emminin yabancı dil bildigine bile şüpheli olarak bakıyorumTransfer varmi
Beni etikleteyin bi gelisme olursa
Bu günler takip edemiyom
transfer falan yok rtaş.Yani? Burası da İstanbul?
Herif nerede acaba bilen yokcicaldau fena topçu değil aslında
I love you cicaldaucicaldau fena topçu değil aslında
fena kazık ya bonservisi yüksek maası düşük olsa hadi denensin çıkarsın bir şekilde dicem de, hem bonservis hem maas yüksek. yapacaklar bide bu adamla 4 5 senelik sözlesme ondan sonra keremi berkanı hani bana hani bana dicek maas konusunda. takım dengelerini altüst edecek bi transfer. icardi ye takımın mesafeli olmaması huzursuzluk cıkmaması icardinin karakterinden, kabullenmişliklerinden. herhangi bi gelecek oyuncuya aynı mesafede olmayabilir takım.30 milyon euro istenilen herif için hiç yoktan iyidir diye düşünmüyordur inşallah.
Juventus sistem takımı mı rtaş nasıl sistem oyuncusu oluyor anlamadım. Dedigin şey asıl yeni sağbek için gecerli o yönde.Rabiot'u alırsak elimizde patlar. Rabiot gibi oyuncular sistem oyuncusudur , bizim gibi takımlarda iş görmez. Bize topu dikine sürebilecek , driplingli , hızlı , aynı zamanda pas yapabilen , delici bir orta saha lazım. Rabiot Sergio Oliveira gibi olur çıkar.