Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alın breivik kalan parayı da İlkay a basalım biz kosacagimiza bizim oyuncular rakip oyuncuları kostursun .
Bitsin gitsin bu 6 8 10 olayı

Hakem atamalarına bak yav.Galatasaray yönetimi uyumuyor. Galatasaray yönetimi yok..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

30 milyon euro istenilen herif için hiç yoktan iyidir diye düşünmüyordur inşallah.
fena kazık ya bonservisi yüksek maası düşük olsa hadi denensin çıkarsın bir şekilde dicem de, hem bonservis hem maas yüksek. yapacaklar bide bu adamla 4 5 senelik sözlesme ondan sonra keremi berkanı hani bana hani bana dicek maas konusunda. takım dengelerini altüst edecek bi transfer. icardi ye takımın mesafeli olmaması huzursuzluk cıkmaması icardinin karakterinden, kabullenmişliklerinden. herhangi bi gelecek oyuncuya aynı mesafede olmayabilir takım.
ziyech ve zaha iyi sezon geçirirse sezon bitmeden zam isterler. bahsedilen rakamlar doğru ise.

Rabiot'u alırsak elimizde patlar. Rabiot gibi oyuncular sistem oyuncusudur , bizim gibi takımlarda iş görmez. Bize topu dikine sürebilecek , driplingli , hızlı , aynı zamanda pas yapabilen , delici bir orta saha lazım. Rabiot Sergio Oliveira gibi olur çıkar.
Juventus sistem takımı mı rtaş nasıl sistem oyuncusu oluyor anlamadım. Dedigin şey asıl yeni sağbek için gecerli o yönde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt