Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedsonu otu boku öven bejekeliler bu kadar övmüyor
Galatasaray taraftarı da son 3 senenin en skorer ve pozisyon yaratabilen yerli oyuncusunu boklayıp duruyor. Bu bir değerlendirme ölçütü değil.
Keza benzer bir durum da onlarda mevcut Gedsonu kabullenemediler çünkü. Yapısı gereği de biraz avanak ve soğuk bir herif, aralarında bağ oluşamadı.
Herifin son dakikaya kadar biz diye tutturup 6 ay sonra almış olmaları o 6 ay sonra bile herifin hala biz diye sayıklaması.
Bunlar taraftar ve oyuncular arasında bağı zedeleyecek hareketler.

Herifler rashica'yı da bokluyorlar. Ben beğenen birini görmedim daha. Musrati denen şabanı dilleyip elindeki az kıpırdatsan 25leri görebileceğin geçiş oyununun anahtarı olabilecek gedsonu beğenmeyen herifin takımıyla ilişkisi siyahın yanına beyaz koyduk erkek adamız ondan yav falandır.

Mevcut kadroda aynı rolde gedson kadar oyuncumuz var mı yok mu ona bakarım. Yoksa gidip bizim maçlarda orta sahayı domine edebilen bir herife de bok atamam.

Evet bize gelmiş olsaydı kariyeri tamamiyle farklı da olabilirdi, mevcut durumu yerinde de sayıyor olabilir ancak bu değildir ki kötü herif.

Benim futbolcuda aradığım özellikler ilk önce yaşı.
24 yaş altı ise ve dele dinamik bir herifse tadından yenmez. Kralı gelse fikrimi değiştiremez benim. Sonra da yetenekler devreye girer. Kompakt futbolun birici anahtarı dinamik oyuncular.

Son düzenleme:
normalde yaşa filan takarım ama dünyada yaşına bakmayacağım 3-5 adamdan birisi ilkay

torreira mctominay ilkay ortasahasını kuralım 20 sene daha göremeyiz böylesini

Gedsonu kiyaslayacağım tek topçu kerem demirbaydir ki orda bile belki gedsonu seçerim
Demirbay biraz dinamikleşebilse ligdeki oslerin hepsini osurtur.
28 yaşında bu kadar düşüş yaşamasa bir ilkay olmasa bile biraz daha düşük seviyede oynardı biz de ne futbolcular var hemde türk diye bakardık.

Konuya ara ara mizah serpiştirmekten geri durmayalım ahbertler

ozzy k.bakma ama ben bu postta mizah göremiyorum.

maymun böğürtülü bangır bangır leş gibi bir müzik eşliğinde sağa sola salyalar saçan şeriatçı bir kabasakal görüyorum.

atar yaptığı topçuların yarısı, teke tekte kendisini allah'ına kavuşturur bu arada. poldi, drogba vs.

Bir olayı unutmamak lazım.
Bu sene CL de garanti 8 maç oynayacaksın (CL League) Devamı gelirse kolaylıkla 10-12 CL maçı gelecek.

Ona göre kadro kurulmalı!!!

2 yıldır OS alamıyoruz...hayret.
Geçen senede çok önemli iken...son anlarda N'Dombele geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt