- 26 Ocak 2021
- 40.979
- 40.235
- 3.078
Ilkay 8 degilki 4 sene onceye falan mi gitmiş sinyor boey :d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten maçın kaderini etkileyecek en önemli etken Gedson'un performansı olacak bana kalırsa. Bize aşırı ters bir oyuncu. Tempolu, topu direkt ileriye taşıyabilen, top kapan... Bize karşı kötü maçı da yok. Derbilerin kaderini belirleyen şey benim için her zaman orta saha üstünlüğünü almak olmuştur. Bunu rakibe verirsek işimiz zor.Her maç bize karşi ediyor.Yine edecek.Ortasaha yol geçen hanı.
Cok yüksek maas olur ilkayin. Mertens olmasa ilkay tamam derim ama arkasinda torreira disinda cok saglam bir oyuncu sart. Yoksa zorlu maclarda rezil.oluruzMertens/İlkay rotasyonu olur. Ligde zayıf rakiplere de 6-8 oynayabilir tabi Demirbay gibi.
5 milyonlarını cukkalar orta sahanın 1 yıllık ücretini üstlenirim5 milyon dolar verecekler
Gs düşmanı olur musun
Hayal aleminde yaşıyorsun. Türkiyede toplasan elle tutulur 5 tane orta saha var zaten onlardan biri de yetersiz öyle mi?Gedson diye hiç akmadı. İteleyecek yer arıyor jk da zaten. Onlar için bile yetersiz
Erkekçe cevap beklerdim5 milyonlarını cukkalar orta sahanın 1 yıllık ücretini üstlenirim
Ümit fakirin ekmeğiAhmet uyan rtaş ruyada foruma girmişsin ne kdbsi yav![]()
Bu en son tjk ile adı geçince köprüye çıkıp intihara kalkışan adam değil mi
gedson tam bizim sistemin topçusu millet boş lagaluga yapıyorHayal aleminde yaşıyorsun. Türkiyede toplasan elle tutulur 5 tane orta saha var zaten onlardan biri de yetersiz öyle mi?
Gedson olmasa geçen sene 10. falan olurlardı aradaki farkı yaratan eleman bu.
Al getir bize burda kutlama yaşanır. Torreira sonrası 2-3 arası bir yerdedir gedson. Biz dahil hiçbir takım o seviyede ve yaşta bir oyuncuyu getirebileceğini zannetmiyorum.
Bunlar bile kendi çapında top taşıyabilen 2 oyuncu varken 3. genç yatırımlık fırsat kovalıyor. Biz de 1 senedir kadro dışı kalmış herifi gönderemiyoruz.
Göndersek bile oyuncu alamıyoruz.
Böyle rezil bir hal içindeyiz.
Gedsonu otu boku öven bejekeliler bu kadar övmüyorHayal aleminde yaşıyorsun. Türkiyede toplasan elle tutulur 5 tane orta saha var zaten onlardan biri de yetersiz öyle mi?
Gedson olmasa geçen sene 10. falan olurlardı aradaki farkı yaratan eleman bu.
Al getir bize burda kutlama yaşanır. Torreira sonrası 2-3 arası bir yerdedir gedson. Biz dahil hiçbir takım o seviyede ve yaşta bir oyuncuyu getirebileceğini zannetmiyorum.
Bunlar bile kendi çapında top taşıyabilen 2 oyuncu varken 3. genç yatırımlık fırsat kovalıyor. Biz de 1 senedir kadro dışı kalmış herifi gönderemiyoruz.
Göndersek bile oyuncu alamıyoruz.
Böyle rezil bir hal içindeyiz.
Gedsonu kiyaslayacağım tek topçu kerem demirbaydir ki orda bile belki gedsonu seçerimBu arada Fred'in sürekli övülüp Gedson'un beğenilmemesi de garip.
50 puan fark attığımız takımdan birini verseler direkt alırım Gedson'u.