Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Foruma bi giris yaptim masallah hepsi müthis formda, kolpa yagiyor

Her maç bize karşi ediyor.Yine edecek.Ortasaha yol geçen hanı.
Zaten maçın kaderini etkileyecek en önemli etken Gedson'un performansı olacak bana kalırsa. Bize aşırı ters bir oyuncu. Tempolu, topu direkt ileriye taşıyabilen, top kapan... Bize karşı kötü maçı da yok. Derbilerin kaderini belirleyen şey benim için her zaman orta saha üstünlüğünü almak olmuştur. Bunu rakibe verirsek işimiz zor.

Defansı zayıflatmaz topu ayağına yapıştırıyor vücudunu güzel kullanıyor adam

Bu feridun neden ilkay diye tutturdu adam inatla bize transfer olduğunu söylüyor

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gedson diye hiç akmadı. İteleyecek yer arıyor jk da zaten. Onlar için bile yetersiz
Hayal aleminde yaşıyorsun. Türkiyede toplasan elle tutulur 5 tane orta saha var zaten onlardan biri de yetersiz öyle mi?
Gedson olmasa geçen sene 10. falan olurlardı aradaki farkı yaratan eleman bu.
Al getir bize burda kutlama yaşanır. Torreira sonrası 2-3 arası bir yerdedir gedson. Biz dahil hiçbir takım o seviyede ve yaşta bir oyuncuyu getirebileceğini zannetmiyorum.

Bunlar bile kendi çapında top taşıyabilen 2 oyuncu varken 3. genç yatırımlık fırsat kovalıyor. Biz de 1 senedir kadro dışı kalmış herifi gönderemiyoruz.
Göndersek bile oyuncu alamıyoruz.

Böyle rezil bir hal içindeyiz.

O kadar haberci atıp tuttu bu Feridun mu ne her kimse tutturursa kafayı yerim 😂

Hayal aleminde yaşıyorsun. Türkiyede toplasan elle tutulur 5 tane orta saha var zaten onlardan biri de yetersiz öyle mi?
Al getir bize burda kutlama yaşanır. Torreira sonrası 2-3 arası bir yerdedir gedson. Biz dahil hiçbir takım o seviyede ve yaşta bir oyuncuyu getirebileceğini zannetmiyorum.

Bunlar bile kendi çapında top taşıyabilen 2 oyuncu varken 3. genç yatırımlık fırsat kovalıyor. Biz de 1 senedir kadro dışı kalmış herifi gönderemiyoruz.

gedson tam bizim sistemin topçusu millet boş lagaluga yapıyor

Gedsonu otu boku öven bejekeliler bu kadar övmüyor

İlkayı kim alırsa alsın( bu lig içinden) yabancı sınırını nakavt eder. Orta sahaya +2 yabancı takviyesi sağlayan hamle olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt