Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.728
- 13.724
- 1.498
Mckennie de tominay gibi aradığımız isim bence tempolu ileri geri git gel yapan bir isim bize lazım olan böyle bir profil birşeyden tam değil herşeyden biraz biraz olucak işte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mckennie de tominay gibi aradığımız isim bence tempolu ileri geri git gel yapan bir isim bize lazım olan böyle bir profil birşeyden tam değil herşeyden biraz biraz olucak işte
Bu soksok Rahmetli Cengiz'e fetö iması yapmış bizim kulüp buna dava açmıstı. Hatta trt' ye akreditasyon yasağı mı bişey vermislerdi sanirım10 gündür iddia ediyor adam ilkay gsde diye
Naber kanka nasılsın görüşmeyeli
Nerden ulaştırıldığı, neye hizmet edildiği şüpheli olan sözleşemeyi okuduğunu anlamadan yalan dolanla gündem yaptın, bildiğin karalama kampanyasına hizmet ettin. 1 hafta sonra yanlışlık olmuş, özür dilerim. Ne güzel meslek be.
Modumuz belli üstad, Batmobile ile gezerken dinliyorum şarkıyı
Şaka bir yana kendimi bildim bileli yazları sabahcıyım ya, bünye alışkanlığı sanırım![]()

Abi oynar 8 de Torreira ile iyi partner olur bence tominay ile benzerlikleri bir hayli fazla onun kadar tempolu değil sanki ama güçlü bi duruşu varMckennie gelsin isterim ama bu adam ikili ortasahayi geçtim, geçen sene juvede kanat gibi oynuyordu
Bu feridun'un sicil biraz karışık ara ara ilkay'ı ortaya atıyor. Pek ihtimal vermiyorum ben
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Şuan uçağın mazotu dolduruluyor![]()
Bilmiyorum ama sanki tominay işi olacak gibi geliyor banadaCajuste, McKennie, Sara, Scott taze taze konuşulan. Ama sürekli de artıyor sayı. Wendel kapandı en azından cephe sessiz.
Ögĺeden sonra X'te döndü bunun ismi ile haber. Birçok gs hesabı paylaştı..Nerde dedi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi