Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mckennie de tominay gibi aradığımız isim bence tempolu ileri geri git gel yapan bir isim bize lazım olan böyle bir profil birşeyden tam değil herşeyden biraz biraz olucak işte

Mckennie de tominay gibi aradığımız isim bence tempolu ileri geri git gel yapan bir isim bize lazım olan böyle bir profil birşeyden tam değil herşeyden biraz biraz olucak işte

Mckennie gelsin isterim ama bu adam ikili ortasahayi geçtim, geçen sene juvede kanat gibi oynuyordu

Surekli yeni isimlerin cikmamasi lazim. Listede vardir 3-4 oyuncu orta saha icin, bunlardan birini alip gelmelisin normalde.

Mckennie cok isabetli bir hamle olur. 1 sene sözlesmesi kaldi, 15 civarina bitebilir.

Nerden ulaştırıldığı, neye hizmet edildiği şüpheli olan sözleşemeyi okuduğunu anlamadan yalan dolanla gündem yaptın, bildiğin karalama kampanyasına hizmet ettin. 1 hafta sonra yanlışlık olmuş, özür dilerim. Ne güzel meslek be.

sorun bu davarın özür dilemesi değil bizm ahraz taraftarın çanak tutması

Modumuz belli üstad, Batmobile ile gezerken dinliyorum şarkıyı :asd:

Şaka bir yana kendimi bildim bileli yazları sabahcıyım ya, bünye alışkanlığı sanırım 🤣

@Emre Zeytinli nin çiş için kalkıp foruma girmesi ve kim nerede ne yapıyor diye bakiyor olmasına yorumun nedir ahbert :asd:

Cajuste, McKennie, Sara, Scott taze taze konuşulan. Ama sürekli de artıyor sayı. Wendel kapandı en azından cephe sessiz.

Juve gidiyorsak kenanıda bi yokalayalım derim mt performansına bakmaksızın ciddi potansiyel mertens yedeği olur 3.fırvet oynar

SerhanTürkdün gece okyanus ötesinden bir ucak kalkacak demişti ulan o yoksa mckeni mi ?

SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt