Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doue sampiyonlar liginde oynamis miydi ?a pardon,kariyerinde sadece 20 mac vardi.jelert ise 20 sampiyonlar ligi maci oynadi 21 yaşına kadar...

Adamlar ne kadar mütevazi bize gelip koydular halen „bir sonraki adım“ diyorlar biz yasaydık şunu „Mercedes’ten ata bindi“ diye laf atardık

reis, ahmet oğuz- jelert - hadergonaj alabilirmiyim
Screenshot_20240726-140917~2.webp

eze fernandez işi olmayacağı bariz bir şey. bu tarz isimleri basına düştüğünün akşamına bitirlimesi gereken isimler. oyalandırma amaçlı ortaya atılmış isimler diye düşünüyorum hepsini

Okan hoca 8 için elimizdekilerden daha değişik tipte oyuncu istiyoruz dedi şimdi

Sara mara istemiyorum kardeşim. Öyle bir 8 numara alsınlarki analiz videosuymuş, yok fm profiliymiş falan hiç bişeye bakmayalım. Biz bu kaliteli 8 numarayı artık hakettik…

forumdaki huysuz şirinlere lafı çakmış okan hocam

Okan Buruk: "Çoğu insan hayatında hiç transfer yapmadığı için gidip marketten veya internetten bir şey almak gibi görüyorlar. Karşında bir kulüp var, oyuncu var ailesi var. Şehir değiştirecek mi? Kulüp kabul edecek mi? 5'e istersin 15 çekiyor. Bir çok şey var. O yüzden sabırlı bir şekilde gittik."

eze fernandez işi olmayacağı bariz bir şey. bu tarz isimleri basına düştüğünün akşamına bitirlimesi gereken isimler. oyalandırma amaçlı ortaya atılmış isimler diye düşünüyorum hepsini
Fernandez , torreiranin " carrying " yapan versiyonu , cok iyi yav. 2 siyle deli gibi ezeriz orta sahada

Screenshot_20240726-141416~2.webp

Okan Buruk: "Çoğu insan hayatında hiç transfer yapmadığı için gidip marketten veya internetten bir şey almak gibi görüyorlar. Karşında bir kulüp var, oyuncu var ailesi var. Şehir değiştirecek mi? Kulüp kabul edecek mi? 5'e istersin 15 çekiyor. Bir çok şey var. O yüzden sabırlı bir şekilde gittik."
10 milyona İcardi’yi, 6 milyona Torreira’yı, 8 milyona Davinson’u getirdi bu kulüp. Boş yapmasın hocam. Becerebilen bir yolunu buluyor.

okan buruka saygım kalmadı, son zamanlarda demeçleriyle öldürdü. erden timur mevzusunda zaten yarısını götürmüştü

Doğru olanda bu boşuna yangın yapılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt