- 6 Mart 2015
- 4.861
- 3.559
- 1.523
en iyi ihtimalle dele alli performansı verir...Bence Mertensle iyi bir rotasyon olur 10/9.5 için. Pres gücü nasıl ama pek hatırlamıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
en iyi ihtimalle dele alli performansı verir...Bence Mertensle iyi bir rotasyon olur 10/9.5 için. Pres gücü nasıl ama pek hatırlamıyorum
Doue sampiyonlar liginde oynamis miydi ?a pardon,kariyerinde sadece 20 mac vardi.jelert ise 20 sampiyonlar ligi maci oynadi 21 yaşına kadar...
Fernandes sonuna kadar zorlarim.Matt o riley
Gabriel sara
Ezequiel fernandes
Yeni ortasaha listesi
reis, ahmet oğuz- jelert - hadergonaj alabilirmiyim
Enis p. Nin profil fotosundaki hiyarin grafiği gibiUlan bir bakayim dedim ne yapmis diye , su ana kadar baktigim 500 topcudan en kotusu ozanin grafigi
Ekli dosyayı görüntüle 254292
Fernandez , torreiranin " carrying " yapan versiyonu , cok iyi yav. 2 siyle deli gibi ezeriz orta sahadaeze fernandez işi olmayacağı bariz bir şey. bu tarz isimleri basına düştüğünün akşamına bitirlimesi gereken isimler. oyalandırma amaçlı ortaya atılmış isimler diye düşünüyorum hepsini
alamayızFernandez , torreiranin " carrying " yapan versiyonu , cok iyi yav. 2 siyle deli gibi ezeriz orta sahada
Ekli dosyayı görüntüle 254299
Uzak dursun o zamanen iyi ihtimalle dele alli performansı verir...
10 milyona İcardi’yi, 6 milyona Torreira’yı, 8 milyona Davinson’u getirdi bu kulüp. Boş yapmasın hocam. Becerebilen bir yolunu buluyor.forumdaki huysuz şirinlere lafı çakmış okan hocam
Okan Buruk: "Çoğu insan hayatında hiç transfer yapmadığı için gidip marketten veya internetten bir şey almak gibi görüyorlar. Karşında bir kulüp var, oyuncu var ailesi var. Şehir değiştirecek mi? Kulüp kabul edecek mi? 5'e istersin 15 çekiyor. Bir çok şey var. O yüzden sabırlı bir şekilde gittik."
Doue sampiyonlar liginde oynamis miydi ?a pardon,kariyerinde sadece 20 mac vardi.jelert ise 20 sampiyonlar ligi maci oynadi 21 yaşına kadar...
Doğru olanda bu boşuna yangın yapılıyorforumdaki huysuz şirinlere lafı çakmış okan hocam
Okan Buruk: "Çoğu insan hayatında hiç transfer yapmadığı için gidip marketten veya internetten bir şey almak gibi görüyorlar. Karşında bir kulüp var, oyuncu var ailesi var. Şehir değiştirecek mi? Kulüp kabul edecek mi? 5'e istersin 15 çekiyor. Bir çok şey var. O yüzden sabırlı bir şekilde gittik."