- 2 Temmuz 2011
- 137.504
- 58.554
- 5.488
Kohn giderse mümkün olurduBissaka’yı alabilirdik tbh
Beklenenin de çok altında bedele.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kohn giderse mümkün olurduBissaka’yı alabilirdik tbh
Beklenenin de çok altında bedele.
AsSelamun aleykum
Gözlere bak bundan hayır gelir mi.Şunu birde biz deneyelim
Müthis olurdu dogrusuKohn 8e gitse bissaka gelse jelert solbeke geçse iyi olurdu da bilemedim
Senden biraz mahrum mu kalsak acaba?abdulkerimin adanademirspor deplasmaninda yaptıklarını da özetten bi izlesene.balotellinin her pozisyonda abdulkerimi nasıl rezil ettiğini ve al aşağı ettigini,ihalenin köhne kaldığını bi göryüklemeye üşendim aynı maçta bi tane daha havadan arkaya atılan topu geçirdi adamlar gol pozisyonuna girdi
bu jelert baya iş açacak
hücumla hiçbir alakası yok zaten
Üzerime orta saha duyumu atin
Öyle değil rdas. Bir zemin olusturuyorsun sonuçta o mesele tamamen kapanmadı. Jellert konusunda da yazdım herkes Doue GS de derken Jelert için bizde oynayacağını düşünüyorum demiştim. Ki Ozaman da Jelert defteri kapandı denmişti.Biz bu Wendel'e niye gittik niye vakit kaybettik ne saçma işti.
Ne oldu?@Serbay Buğday
Hangi önemli viraj?
Pardon da
UEFA kupasını aldık. Bir sene daha kaldı ve gitti. Ne var bunda
Yahu yıl 2000.
Seni İnter istemiş. Naapacaktı? O dönem yurt dışına herhangi bir takıma tramsfer olmak hayalken adamı İnter istemiş. Naapacaktı yani anlamadım.
Herkes gider kardeşim geçin bunları. Metin Oktay bile gider.
İnanılır gibi değil ya
Adam takımı 13. lükten alıp şampiyon yapıyor, yetmiyor 102 rekor puanla şampiyon oluyor.
Sen bunlardan mutluluk duymayıp eleştirmeye, saygı duymamaya devam edebilirsin
Terim de böyleydi. Ona da saygı duymazlar sevmezlerdi. O insanlar Terim'in başarılarını yıllaaaarca buruk bir şekilde izlerken biz sevinçten gururdan ağlayarak izlerdik.
Tercih senin
Ayrıca 1,50 yi beğenmeyen sensin. Büyük seviyorsun anladık
Burda dalga geçilen scout ibo gerçekten scout.saracchiyi gelmeden yorumlayan oydu ve harbiden dedigi gibiydi.sakatlik olmasa zaten çok iyiydi saracchihikmet in,emre özcan ın ve kendine sikaut diyen heriflerin yorumlari ekseriyetle olumlu jelert hakkinda
forumdaslarimiz ise latovlevici muammelesi yapiyor herife
tjk musabakasinda izleyelim notunu veririz
Sergen işine bakSenden biraz mahrum mu kalsak acaba?abdulkerimin adanademirspor deplasmaninda yaptıklarını da özetten bi izlesene.balotellinin her pozisyonda abdulkerimi nasıl rezil ettiğini ve al aşağı ettigini,ihalenin köhne kaldığını bi gör