Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kohn 8e gitse bissaka gelse jelert solbeke geçse iyi olurdu da bilemedim

Amrabat'tan bağımsız olarak çift 6 ile oynamak bizi başarıya götüreceğini düşünüyorum, öndeki isimlerin yaş ve fiziksel durumlarına bakacak olursak en doğru tercihin fiziksel özellikleriyle öne çıkan iyi bir 6 numara olması çok doğru bir tercih olacaktır.

Özellikle CL dönemi çift maçlarda ne kadar düştüğümüz ortada fiziksel kaliteyi artırmak başarının anahtarı olarak görüyorum.

Bu yüzden ilk tercihim kesinlikle McTominay olur, olmuyor ve temposuz bir 8'e gideceğimize Amrabat'a da burun kıvırmam açıkçası.

Muslera
Jelart Nelsson Sanchez Köhn
Torreira Mctominay
Ziyech Mertens Barış
İcardi​

yüklemeye üşendim aynı maçta bi tane daha havadan arkaya atılan topu geçirdi adamlar gol pozisyonuna girdi

bu jelert baya iş açacak

hücumla hiçbir alakası yok zaten
Senden biraz mahrum mu kalsak acaba?abdulkerimin adanademirspor deplasmaninda yaptıklarını da özetten bi izlesene.balotellinin her pozisyonda abdulkerimi nasıl rezil ettiğini ve al aşağı ettigini,ihalenin köhne kaldığını bi gör

hikmet in,emre özcan ın ve kendine sikaut diyen heriflerin yorumlari ekseriyetle olumlu jelert hakkinda

forumdaslarimiz ise latovlevici muammelesi yapiyor herife

tjk musabakasinda izleyelim notunu veririz

Biz bu Wendel'e niye gittik niye vakit kaybettik ne saçma işti.
Öyle değil rdas. Bir zemin olusturuyorsun sonuçta o mesele tamamen kapanmadı. Jellert konusunda da yazdım herkes Doue GS de derken Jelert için bizde oynayacağını düşünüyorum demiştim. Ki Ozaman da Jelert defteri kapandı denmişti.

Wendel halen alternatiflerden birisi

Ben ilk defa aldigimiz ve yatirim yaptigimiz bi futbolcuyu kötülemek,aşağılamak için taraftarin özel çaba sarfettigini gördüm.engeli basiyorum artik.surda söyle yorum yapmışlar,bazi taraftarlar memnun değiller,su maçta soyle hatalar yapmış falan.cimbizla secip aliyosunuz resmen.abdulkerim her ne kadar sakatlik etkisi olsa da,şampiyonluk yolunda son 6 hafta abdulkerim kadar rezil olanıni gormedim acikcasi,geçen sezona kadar.davinson bile kaç maç bocaladi.ayip yahu.berkan tek başına 2 prag macinda 5 gol yedirdi

bissaka bizden rahat 5M maaş ister.

muhtemelen orada da 3,5-4 alıyordur

@Serbay Buğday

Hangi önemli viraj?
Pardon da
UEFA kupasını aldık. Bir sene daha kaldı ve gitti. Ne var bunda
Yahu yıl 2000.
Seni İnter istemiş. Naapacaktı? O dönem yurt dışına herhangi bir takıma tramsfer olmak hayalken adamı İnter istemiş. Naapacaktı yani anlamadım.
Herkes gider kardeşim geçin bunları. Metin Oktay bile gider.
İnanılır gibi değil ya
Adam takımı 13. lükten alıp şampiyon yapıyor, yetmiyor 102 rekor puanla şampiyon oluyor.

Sen bunlardan mutluluk duymayıp eleştirmeye, saygı duymamaya devam edebilirsin
Terim de böyleydi. Ona da saygı duymazlar sevmezlerdi. O insanlar Terim'in başarılarını yıllaaaarca buruk bir şekilde izlerken biz sevinçten gururdan ağlayarak izlerdik.
Tercih senin

Ayrıca 1,50 yi beğenmeyen sensin. Büyük seviyorsun anladık
Ne oldu?

hikmet in,emre özcan ın ve kendine sikaut diyen heriflerin yorumlari ekseriyetle olumlu jelert hakkinda

forumdaslarimiz ise latovlevici muammelesi yapiyor herife

tjk musabakasinda izleyelim notunu veririz
Burda dalga geçilen scout ibo gerçekten scout.saracchiyi gelmeden yorumlayan oydu ve harbiden dedigi gibiydi.sakatlik olmasa zaten çok iyiydi saracchi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt