Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalan olmasin copa americada gördüğüm rios top classti fakat james de öyleydi ama son 3 senelik performansı ortada.Bir de diğer açıdan bakarsak tabii risk almadan yeni bir uribe,barrios bulamazsın da.16 milyon verip ya müthiş zarar ederiz yada muazzam paralar edecek bir oyuncu kazanırız ortası yok

6347db70adb313ef7e748b25e13ae304.jpg

Rios için sanchez ile brezilyada oynayan melo’dan geri bildim alsak bu transfer için gerekli bilgiyi sağlamış oluruz

Rios'a 16 milyon vermem, verilmemeli. 20 milyonlara çıkıyorsak Manu Kone, Zenit'e transferi son anda yatan Ilic vb. nu tarz adamlara gitmekte fayda var.
Ben sahsen Olimpiyatlarda olan oyunculari tercih etmezdim (cunku bunlar Eylul ayina dogru ancak gelirler buraya) ama kotu veya panik transferi olacagina ya Kone'yi alirdim iste 20 milyon euroya falan ya da Arjantin'den Cristian Medina icin verirdim bu paralari. Genc ama yaslarina ragmen gayet iyi mac tecrubesi olan oyuncular bunlar.

@Ali Bektaş

Kone'yi getir buraya artik bunlar Wendel'i 25 milyon euroya alacaklar yoksa.
Bunlar sapıtmış, tarihimizin açık ara en büyük yatırımını kendini büyük ligde kanıtlamamış Rusya'da takılan 26 yaşında bir herife yapmak istiyorlar, aradığımız profile bire bir uyuyor desen öyle de değil

Tribünden maç izleyecek adama dökecek 10-15 milyonumuz yok maalesef
Neye göre tribünden maç izliyor, oynadığın ligdeki orta sahaların tamamından daha kaliteli.

Boşuna çarpraz bağ muhabbeti de çekme adam ligin 2. yarısında komple oynadı. Tottenham'ın orta sahasında da Sarr, Hojbjerg, Bissouma var. Geldiği gibi aldı formayı

@Suat Kara renktaşımızın söylediği gibi orta sahanın hası Arjantin, Uruguay, Şili gibi ülkelerden çıkıyor
Bunların Ümit milli takımı dahil oyuncu havuzuna dikkatle bakmak lazım

Eyüp gedson muhabbeti vardı

Bjk satmaz mı 10a

Eyüp alıp kiralasın bize işte bizde sergioyu dubuayı kiralayalım karşılığında

Murat başkan halleder

Ali Naci Küçük: "Galatasaray'da bundan sonraki hamle sol beke olursa kimse şaşırmasın. Spartak Moskova Köhn için nakit 8 milyon Euro teklif etti. Benim aldığım bilgi gideceği yönünde. Galatasaray sol beke hamle yapacak."
Hemen satsınlar, ben oynarım solbek gerekirse.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Köhn satılırsa bizim yönetimin transfer becerisinide göz önüne alınca muhtemelen Ocak ayına kadar sol bek göremeyiz takımda

Eger hocanin istedigi profilden yola cikarsak ve Turkiye rekorunu kirmak istiyorsak, ki bunun icin 20+ milyon eurolar konusulmali, o zaman zor da olsa bunlardan birine gitmek lazim:

Gonul ister Fofana ama Turkiye'yi istemeyen oyuncuyu bunlar ikna edemez o yuzden yazmiyorum onu.

Scott McTominay, sahsen cok hocanin anlattigi profile uydugunu dusunmuyorum ben cogunun aksine ama burada is yapar eger adaptasyon sorunu yasamazsa.

Rabiot; iki senelik sozlesme teklifinde bulunsak 20 milyon euro ister bizden. Ama tecrubesi ve kalitesiyle direk katki alabilecegin bir oyuncu. Tabi buraya gelmek istiyor mu bilmiyorum.

Cristian Medina; Arjantin U23 ile Olimpiyatlarda suan. Guney Amerikali topcunun hasi orta saha icin.

Ezequiel Fernández; Bu da Medina gibi milli takimda suan. Biraz daha defansif agirlikli oyuncu o yuzden hocanin aradigi profil diyemem ama oynar mi oynar.

Manu Koné; Sanirim burada cogu kisinin begendigi bir oyuncu, suan milli takim ile bu da Olimpiyatlarda. Torreira ile guzel ikili olurlar bence.

Matheus Nunes, City gecen sene 60 milyon euro verip aldi ama hic dogru duzgun kullanmadi bile. Bu sene Guardiola oynatir mi bilemiyorum ama satin alma opsiyonuyla kiralik bir teklifi dusunmek lazim ama burada en onemli sey; oyuncuyu EPL'den buraya getirmeye ikna edebilmek olacak.

Gerekirse 25+5 milyon euro'da teklif edilebilir ama City bir sezonda yari yariya da zarar etmek istemeyecektir o yuzden bu cok zor ama belki Agustos ayinin sonlarina dogru anca olabilir diye dusunmek lazim.
Dribling yeteneğinin hatrına Manu Kone yi tercih ederim ben. Elimizde hiç böyle bir merkez oyuncusu yok

Adam bildiğin kamikaze gibi topla birlikte rakip sahaya gidiyor

Ben sahsen Olimpiyatlarda olan oyunculari tercih etmezdim (cunku bunlar Eylul ayina dogru ancak gelirler buraya) ama kotu veya panik transferi olacagina ya Kone'yi alirdim iste 20 milyon euroya falan ya da Arjantin'den Cristian Medina icin verirdim bu paralari. Genc ama yaslarina ragmen gayet iyi mac tecrubesi olan oyuncular bunlar.
Bencede keşke medina'ya gitsek. 3-4 seneye top class topçu olacak.

O meşhur 50-60 milyon euroya satarız lafı gerçekten olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt