Eger hocanin istedigi profilden yola cikarsak ve Turkiye rekorunu kirmak istiyorsak, ki bunun icin 20+ milyon eurolar konusulmali, o zaman zor da olsa bunlardan birine gitmek lazim:
Gonul ister Fofana ama Turkiye'yi istemeyen oyuncuyu bunlar ikna edemez o yuzden yazmiyorum onu.
Scott McTominay, sahsen cok hocanin anlattigi profile uydugunu dusunmuyorum ben cogunun aksine ama burada is yapar eger adaptasyon sorunu yasamazsa.
Rabiot; iki senelik sozlesme teklifinde bulunsak 20 milyon euro ister bizden. Ama tecrubesi ve kalitesiyle direk katki alabilecegin bir oyuncu. Tabi buraya gelmek istiyor mu bilmiyorum.
Cristian Medina; Arjantin U23 ile Olimpiyatlarda suan. Guney Amerikali topcunun hasi orta saha icin.
Ezequiel Fernández; Bu da Medina gibi milli takimda suan. Biraz daha defansif agirlikli oyuncu o yuzden hocanin aradigi profil diyemem ama oynar mi oynar.
Manu Koné; Sanirim burada cogu kisinin begendigi bir oyuncu, suan milli takim ile bu da Olimpiyatlarda. Torreira ile guzel ikili olurlar bence.
Matheus Nunes, City gecen sene 60 milyon euro verip aldi ama hic dogru duzgun kullanmadi bile. Bu sene Guardiola oynatir mi bilemiyorum ama satin alma opsiyonuyla kiralik bir teklifi dusunmek lazim ama burada en onemli sey; oyuncuyu EPL'den buraya getirmeye ikna edebilmek olacak.
Gerekirse 25+5 milyon euro'da teklif edilebilir ama City bir sezonda yari yariya da zarar etmek istemeyecektir o yuzden bu cok zor ama belki Agustos ayinin sonlarina dogru anca olabilir diye dusunmek lazim.