- 22 Ağustos 2010
- 32.755
- 37.523
- 3.033
şimdi de sara diyorlar
bir de "sara nöbeti mi" tutacağız :d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bencede ama rodri ve pedriyi satarsak bi ihtimal bulabilir sanki haGünlerdir bahsi geçen Rios bu videodaki Rios ise, bu adam bizde forma şansı bulamaz.
Epilepsişimdi de sara diyorlar
Hayırlısı be renkdaşAga makara mı yapıyosun ciddi misin beni mi trollüyosun
Oyuncuyu izlemeyip bilmiyosan nasıl seçeceksin zaten manavdan karpuz mu seçiyosun
Tmyi açtım,çoğu ismi bize uygun mu değil mi futbol zekama göre tarttım,içlerinden profil olarak bize uyanları ayırdım,sonra bunları da gelirler mi/alabilirmiyiz ekseninde düşündüm ve sonuç olarak 5-6 tane isim yazdım
Hepsi bu
Bunun nesini anlamadın,tm performans analizi yapıyor dediğimi nerde gördün,dememe gerek bile kalmadan kendin böyle bir şeyi nasıl düşündün,nerden çıkardın valla çok ilginç
1 gunde nasil unuttuk herifi , sanki hic bize gelmemis gibi
aynı hepsiEpilepsi
O ama diger oyunculara nazaran daha defansif bir stile sahip.City'de 1 sezon boyunca olumlu ya da işe yaradığı bir şey görmedim. ki sürede aldı sayılır.
o listedeki hem potansiyel - hem özellik - hem fiyat olarak uygun duranı Ezequiel Fernandes. onda da menajerli saçmasapan hikayeler var entreysi paylaşılmıştı önceki sayfalarda.
Herkes 16m riosa teklif ettik diye habere girdi lan
Ahahahahahahahahahahaha