- 30 Ağustos 2009
- 30.119
- 19.973
- 2.393
Acuna kim Acun'un kız kardeşi mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buna 16 milyon gömeceğimize para kasada kalsın. Garry Medel'de Messi'yi kucağına alıyordu Şili - Arjantin maçlarında.Bencede ama rodri ve pedriyi satarsak bi ihtimal bulabilir sanki ha
Gabriel sara adı geçen tüm orta sahaları top diye oynar naçizane görüşüm
O konuda bende oyle düşünüyorum,yasin öztekin delikanlı çıktı bi tek.devre arası gidecekken adam formayı alacağım dedi ve aldıEmin Bayram'a bak Metehan kadar bile dirayetli çıkmadı. Metehan kalıp savaşmaktan korkmuyor Emin beyefendisi kaçıyor.
biz ankaragücüne 8 yerleştirdiğimiz sezondan sonra ikili averaj oldu ki bu demek oluyor ikili averaj önemliydi97 -98 sezonunda ikili averaj mi genel averaj mi önemliydi?30.hafta fb ile aynı puandayken baktim ikili averaj onlarda ama herkes genel averaja takmış.4 tane atarsak lider oluyoruz diye.6 tane atmışız altaya.sezon aynı puanda bitse neye bakılacakti? @Hayri Cund
Ama aynı puandayiz ve genel averajla lider olduk diye sevinçliydi herkes 30.hafta sonundabiz ankaragücüne 8 yerleştirdiğimiz sezondan sonra ikili averaj oldu ki bu demek oluyor ikili averaj önemliydi
Bu paralar bizim takım için ne zamandır normal gelmeye başladı anlamadım. Rios'a 16, Wendel'e 25... Bari isim yapmış net isimler olsa. Erden Timur'a bu imkanlar verilseydi bu isimler ile mi uğraşırdı, hiç sanmıyorum.16 milyon 25 milyonlar havalarda uçuşmuş maşallah
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi