Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
Bizde nelsson kaç para alıyor yıllık??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nereden baktığına göre değişir. 3,1’e aldığın oyuncu 7,2’ye gitti veya 600bine aldığın oyuncu 4,75’e gitti diye düşünebilirsintete simdi 7.25 e mi gitti?
Belmas donemi kurulan yapinin uzerine adam ekledik.jelert ile en azından 2 yıl aradan sonra satılma ihtimali olan bir oyuncu aldık
her geçen gün azalıyordu bu ihtimaller
hel barış ve nelsson da gitseydi ortada kalırdık
umarım tutar
900 aliyormus sonra zamlamışız 1,3Bizde nelsson kaç para alıyor yıllık??
Anti jelertciler cok kasıyor,hergun yeni isteklerle oyalayan,karakteri bozuk strasbourgu tercih eden bi totosa mi para gomecektik.kariyerinde 20 maci olan bi apti...onurumuzu satip iyce oyuncak mi olsaydik elinde?ağlanacak adam var,bi de madam var...
tete simdi 7.25 e mi gitti?
Tete'nin kapta imza parası bölünüyor vs vs detayı yok - imzada vermişizdir o parayıNereden baktığına göre değişir. 3,1’e aldığın oyuncu 7,2’ye gitti veya 600bine aldığın oyuncu 4,75’e gitti diye düşünebilirsin
Pana karsilicak cezayi dediler. O yuzden fenermarkt ilk 4.75 yazdı sonra 7.25 yaptıTete'nin kapta imza parası bölünüyor vs vs detayı yok - imzada vermişizdir o parayı
bence 4.75 e gitti
ben maliyetten çıktık diye bakıyorum. En önemli olay şu ceza kafası - bu yönetimle o konuda içim rahat olmuyor.
resme bi aciklama var mi bu konuda? transfermarkt genelde resmi aciklamari baz aliyorPana karsilicak cezayi dediler. O yuzden fenermarkt ilk 4.75 yazdı sonra 7.25 yaptı
Yok; Yakup’un bugünkü sözleşmesine göre 1,1 milyonu Ağustos 2024; 2 milyonu Aralık 2024’ye ödeniyormuşTete'nin kapta imza parası bölünüyor vs vs detayı yok - imzada vermişizdir o parayı
bence 4.75 e gitti
ben maliyetten çıktık diye bakıyorum. En önemli olay şu ceza kafası - bu yönetimle o konuda içim rahat olmuyor.
6 da olur. Lukas yedeksiz bu sene bitmez!8 numara, acil. Yoksa yanginin tillahini goreceksiniz Dursun Bey.
iyi bariPana karsilicak cezayi dediler. O yuzden fenermarkt ilk 4.75 yazdı sonra 7.25 yaptı
kapta görmediğimden öle yorumladımYok; Yakup’un bugünkü sözleşmesine göre 1,1 milyonu Ağustos 2024; 2 milyonu Aralık 2024’ye ödeniyormuş
İmza parasını ödemekten kurtulduk sanırım. Çünkü imza parası bu sene ödenecekmiş böyle durumlarda giden oyuncu imza parasının almadığı kısmını bırakıyor genelde.iyi bari
7.25 lik bir bakış açısı saçmalık ama - bizde kalsa tetenin alacağından kesecektir. bize giren çıkan zaten olmayacaktı.
+ para olarak değil
ucu açık kalmamış pis detay olarak bakıyorum.