GSCimbom
Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv Sayfa 6

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,7K
Okunma
512,2K
Sayfa
6/486
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tete simdi 7.25 e mi gitti?

Nereden baktığına göre değişir. 3,1’e aldığın oyuncu 7,2’ye gitti veya 600bine aldığın oyuncu 4,75’e gitti diye düşünebilirsin
Tete'nin kapta imza parası bölünüyor vs vs detayı yok - imzada vermişizdir o parayı

bence 4.75 e gitti

ben maliyetten çıktık diye bakıyorum. En önemli olay şu ceza kafası - bu yönetimle o konuda içim rahat olmuyor.

20 civarı bonservis bütçemiz varsa orta sahaya eğer Manu Kone, Zenit'e transferi son anda yatan neden yattı bilmiyorum ama 20+3'e tamamdı Torino mesela Ilic'e falan gitmek daha doğru olur. Frendrup yoklanabilir. Lamine Camara yine düşünülmesi gereken bir oyuncu mesela.

Pana karsilicak cezayi dediler. O yuzden fenermarkt ilk 4.75 yazdı sonra 7.25 yaptı
iyi bari

7.25 lik bir bakış açısı saçmalık ama - bizde kalsa tetenin alacağından kesecektir. bize giren çıkan zaten olmayacaktı.

+ para olarak değil
ucu açık kalmamış pis detay olarak bakıyorum.

Yok; Yakup’un bugünkü sözleşmesine göre 1,1 milyonu Ağustos 2024; 2 milyonu Aralık 2024’ye ödeniyormuş
kapta görmediğimden öle yorumladım

bir kısmımda 1 senedir o sözleşme ve detaylar yok (habercilik açısından) - tete gidince sözleşme yakupta var nasıl oluyorsa diyerek kaile bile almıyor açıkçası :D

iyi bari

7.25 lik bir bakış açısı saçmalık ama - bizde kalsa tetenin alacağından kesecektir. bize giren çıkan zaten olmayacaktı.

+ para olarak değil
ucu açık kalmamış pis detay olarak bakıyorum.
İmza parasını ödemekten kurtulduk sanırım. Çünkü imza parası bu sene ödenecekmiş böyle durumlarda giden oyuncu imza parasının almadığı kısmını bırakıyor genelde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt