Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jelert orta seker isini yapar, ne cok iyi oynar ne de cok kötü, standart, düz, vasat. Büyük beklentiye girmeyin. Bonservisi fazla oldu malesef.

2-3 yil sonra büyük patlama yapacak gibi his de vermiyor.

Kohn satilirsa yerine Salzburg’daki oyuncu gundeme gelir. Sozlesmesi 2025’de bitiyor. Daha once bize yazilmisti diye hatirliyorum.

Ayyyyy morenoya neler söylendi herif kariyer sezonu yasadi sonra dediğim gibi,jelerte çok yüklenmeyin pişman olursunuz

Köhnü satalım da bir 2 ay da sol bek arayalım :asd: Köhnün defansif yeterliliği konusunda şüphelerim var ama satmayı bırak üstüne adam almak lazım. şikecilerin bekler Ferdi,Osterwolde,Mert,Osayi bizimkiler Jelert,Dubois,Köhn buraya bir ekleme daha lazım yerli olursa daha iyi olur

Aynen kardeşim Erden timur yalnız değil taraftar yanında niye bırakıp kaçıp gitmismis. Öyle değişik bir taraftar grubu vardı hemen kek gibi atladılar yine karalama kampanyasına ortak oluyorlar neymiş demek ki Erden timur ak kaşık değilmiş. Erden timur'un yerinde olsam bu kulübe bir daha adım atmam. Yukarıdaki değişik kelimesinin yerine başka bir kelime kullanacaktim ceza almak istemedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt