- 26 Ocak 2021
- 40.995
- 40.247
- 3.078
Tominay aslında 6 idi 8 oldu en son 10 diye biliyorum ama bence en iyi yaptıgı rol 8O da tam 8 mi emin degilim, United taraftari onu forvet arkasi olarak daha dogru olur diye yazip ciziyordu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tominay aslında 6 idi 8 oldu en son 10 diye biliyorum ama bence en iyi yaptıgı rol 8O da tam 8 mi emin degilim, United taraftari onu forvet arkasi olarak daha dogru olur diye yazip ciziyordu.
Kolpacı işte. Sallayıp etkileşim alacak. İstediğin yalanı salla yönetimi kötülediğin süreci etkileşimi alırsın mevcutta bu da bunu kullanıyor. Rennes ile 6+2'ye anlaşıldığını herkes yazdı zaten.Yav amaci ne bunun salladigini gormuyoruz sanki
recep ne anlatiyon
Sorgulamadan her şeye okay verenlere zaten sazı soksan az da sana en büyük sorunu söyleyeyim tespitin de doğru.
Oyunu önde oynamaya çalışan bir takımdan gelmiyor Jelert, daha doğrusu bunu beceremeyen bir takımdan geliyor. Kopenhag geçen sene kapandığı ve baskıdan çıkabildiği setlerle başarılı oldu, oyunu yıkıp gol aradığı senaryolarda ligde 3. olan bir takımdan bahsediyoruz. Hatta çok beğendiğimiz Grabara bile kendilerinden daha güçlü olan takımlara çılgın atarken, kendi liglerinde hep batırmış. Bu biraz Livakovic'te de var mesela.
Dolayısıyla Jelert kesinlikle geçiş savunmalarına katkı verse de topun bizde olduğu setlerde öyle başarılı olabilecek bir adam değil, topu kaptırdığımız sekanslarda ise geri koşularda hamal niyetine kullanabileceğimiz bir adam.
Doue'yi istememin temel sebebi de alt yapılardan beri, dikine oynayan ve oyunu önde tutan bir takımda oynamasıydı, bu yüzden de tavanı daha yüksek bir adamdı.
Bugün Nelsson bile müthiş istikrarına rağmen topla oyunu iyi değil diye sorgulanıyorken bek için bu seviye paralar harcamak her şekilde risk.
Ha bize yakın seviye takımlara karşı daha iyi oynamasını bekliyorum, ana hedefimiz buysa ve mesela Jelert'i bazen solda kullanıp Kaan'ı sağda kullanmaya devam edeceksek o zaman bir mantığı olabilir ama o zaman da niye bu maliyete girdiğin sorgulanır.
Yuh 2.5 maaş mi? Takla ata ata gelirdi 2.5 versekDoue ye 12 vermısız
2.5 da maas gelmemıs
karakulluk diyor
cenk görüştügünde olivieraya 9 verecekmıs
erden 3 e almıs
cenk torreirayı 16 ya alacakmıs erden 6 ya almıs
doue %70ine 12 mılyon teklıf etmıs cenk alamamışız nedense 2.5 maaş
Bence daha çok dönüşler için aldık ama bir ihtimal Ziyechle oynarlarsa Ziyech onun enerjisini kullanabilir. Oradaki kastım daha çok dar alan becerisi görmedim pek.Ogrenir. Aksi halde, bu tercih teknik heyetin, onlar da bunu dusunmuslerdir bir yerde. Aksi haldem sorunumuz Jelert'den daha ote demektir.
tamam transfer yaptık da ne bu görgüsüzlük yaw
gece 1 buçukta kendini paylaştırıyor adam
Linkugura bakın SİRK diye başlık atmıs baskanı koymus
bu adam neye kudurmuş?
O nasil bi maaş yawDoue’ye yıllık 2.5m€ vermişiz, ben o kadar etmem Galatasaray’ımı da böyle bir maddi yükün altına sokamam demiş gelmemiş koca yürekli yürüyen GS
Ustelik maas konusunda kapiyi 1.5 milyon eurodan acmis diye yazilip ciziliyordu en son 1.2 uzerinden anlastik denmisti.Kolpacı işte. Sallayıp etkileşim alacak. İstediğin yalanı salla yönetimi kötülediğin süreci etkileşimi alırsın mevcutta bu da bunu kullanıyor. Rennes ile 6+2'ye anlaşıldığını herkes yazdı zaten.