Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tamam transfer yaptık da ne bu görgüsüzlük yaw

gece 1 buçukta kendini paylaştırıyor adam

Allah kahretsin sizi be. Aynı uçakta Mertens-Torreira indiren adam görgüsüzlük olmasın diye havaalanında arka kapıdan çıktı gitti.

Sezonun ikinci devresi takımı beksiz bırakan adama bak 9 milyona sanki a class bek getirdi de siteden paylaşım yaptırıyor.

Bugün yapılan açıklamadan anlamalıydık zaten bunlar büyük iş becerdiğini sanıp bir de taraftara laf sokuyorlar. Beceriksizler.

Sallayip etkilesim alacak diye uyduruyor resmen

Ugur karakullukcu Galatasaray’in hayrina is görmez eski de kaldi o dönem,cebine bakiyor artik etkilesim ve izlenme pesinde

Bana neşeli geldiler videodan var biseyler

Tominay aslında 6 idi 8 oldu en son 10 diye biliyorum ama bence en iyi yaptıgı rol 8
1 ay evvel burada biri analizini yazmisti orada hatirladigim kadariyla cok sayida ceza sahasina kosu yaptigina dair performans analizi mi ne yazilmisti, yaninda oynayan oyuncu yine tek basina kalabilir deniliyordu cok fazla ileri kostugu icin. Alinsa birsey demem ama oyle tam olarak aradigimiz oyuncu mu emin degilim.

1 ay evvel burada biri analizini yazmisti orada hatirladigim kadariyla cok sayida ceza sahasina kosu yaptigina dair performans analizi mi ne yazilmisti, yaninda oynayan oyuncu yine tek basina kalabilir deniliyordu cok fazla ileri kostugu icin. Alinsa birsey demem ama oyle tam olarak aradigimiz oyuncu mu emin degilim.
Rabiot ya da fofana gelsin

Ugur salliyor

Yabanci basin bile 7+2’ye anlastigimizi yazdi

Oyuncu ikna olmadi

Torreira konusu da yalan biz asla 16 milyon teklif etmedik,ne alaka 16 milyon teklif etmis olsak arsenal daha sonra 6 milyonu neden kabul etsin

Bizzat erden timur acikladi bunu adamlar 16 milyon istediler biz ise pazarlik ile 6’ya kadar düsürdük

Bence sallamiyor, Cenk Ergünün gecmisine cok uyuyor Torreira hikayesi de, Oliveira da.

Hadi yiyosa cikin beni yalanlayin diyor herif daha ne desin?

Erden bey duruşuyla ve vizyonuyla epey gömlek fazla mevcut yönetimden. Bir daha da uzun süre öyle birisi gelmeyebilir.

Torreira gibi motor takılmıs gibi bir cigeri oldugundan ileriden geriye dönebilir diye düsünuyorum ya demirbay yada sergio gibi olmaz. Bu arada sergio ya yakın olarak onun dinamigini arıyorsak eğer rabyo o isim bence.

Jelert metraj olarak O. Buruk’u memnun edecektir.Bolca Gidip gelmekte zorlanacak bir oyuncuya benzemiyor. Önemli olan geri dönüşlerinde defansif aksiyonlarının kalitesi. Geliştirilebilir mi, yoksa Köhn gibi kalıcı eksikleri var mı? Defans oyuncularında sezgi çok önemli. Rakibin aksiyonlarını sezgileyebiliyorsa eksiklerini geliştirir diye düşünüyorum.

Bence daha çok dönüşler için aldık ama bir ihtimal Ziyechle oynarlarsa Ziyech onun enerjisini kullanabilir. Oradaki kastım daha çok dar alan becerisi görmedim pek.

Bu konuda hemfikirim, Kopenhag'i en kotu hepimiz CL maclarinda (diger maclarda da) izledik ve Jelert icin dar alanda ne kadar etkili olacak, set oyununda Ziyech/BAY ile nasil bir oyun cikaracak, evet bunlar soru isareti. Kopenhag'in oyunu ortada; kapanan, klasik Anadolu takimi savunma anlayisi diyelim kabaca.

Jelert ozelinde, belki de bizim oyun yapimizda daha olgun ve guclu bir oyun sergileyecek zamanla, sonucta bir potansiyeli mevcut. Bunu da uzmanlara birakmak bu transferin en pozitif okumasi olur. CL maclarinda benzer isleri geldigi ilk sezon yapabilirse dahi buyuk bir katki olur kaldi ki yasi geregi, hamuru da degistirilebilir. Bazi seyler de oyuncunun elinde malum. Zaten bu yonetim yapisi ve bu sartlarda elde kalan tek konu teknik heyetin raporu ve oyuncuya olan ilgi/onayi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt