Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir parantez açmak lazım Boeyin ilk geldiginde efsane maçları vardı hele bir sakatlanıp çıktığı UEFA maçı vardı ki(Marsilya olması lazım) uzun süredir öyle dominant bir bek performansı görmemiştim bizim takimda... Boey çöp ilan edildi ama öncesinde büyük bir potansiyel olduğunu belli etmişti benim korkum Jelertin baya baya sıradan bir oyuncu çıkması
Bilemiyorsun işte ne olacağını. Terim de birden vazgeçti torrent zaten tamamen kesti boeyi. Bizim en büyük yanlışımız oyunculara robot muammelesi uygulamamız. Karakterlerini falan göz önünde bulundurmuyoruz hiç. Ben de yapıyorum bu hatayı. En basitinden barış Alper de yaptım. Fizik sürat var ama kafasını kaldırmıyor çok top eziyor diyordum ki ilk etapta da öyleydi ama hırsı onu nerelere getirdi. Sadece oyun içerisindeki hırsından bahsetmiyorum. Hayatın her yerinde hırs yapıyor başarısızlık kabul etmiyor. Başarılı olmak için çalışıyor.

Şimdi jelert için de aynısını söyleyebilirim. Başlangıçta vasat bir oyuncu olarak da görülebilir. Ama hızı sürati rakip oyuncuya yaptığı baskı ile bir potansiyeli olduğunu düşünüyorum. Çalışkan ise kendi hayatını disipline edebilirse başarılı olabilir. Eksisi genç yaşta ilk defa ülke dışına çıkıyor olması. Adapte olursa ve çalışırsa başarılı olabilir. Diğer türlü elde patlar mı patlar. Ama şu aşamada olumsuzu düşünmemek gerekir.

Jelert istatistiklere göre hava toplarinda iyi degil.

Ikili mücadele, uzun pas, ortalari ve dribling basarisi iyi. Sofascore dan baktim.

Aslında Belhanda'nın da daha fazladır ama o sitede eski istatistikler yokmuş.10 Numara yerine 8 Numara veya başka 1 forma numarası giyse çok tepki almazdı sevilirdi burda..

O zaman bu site bir b.ka yaramıyor bro belhandanin ki iyiyse..

Yalnız senin adamın adını not alayım da ortalık soğuyunca ben de soracağım cihangire şöyle 10-15 gün sonra bir namim yürüsün..

fernandez,toreyra nin kopyasi gibi herife benziyor

2 toreyraynan oynayip rakipleri pres manyagi yapmak mi?

harikulade olur,enfes olur ..
Hikmet abinin dediği gibi beklettigimiz biri olabilir,Gs sordu,teklif için hazırlık aşamasında falan demis ceviride.olme eşeğim ölme yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt