Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
BilmemKnks ezequiel fernandez iyi mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BilmemKnks ezequiel fernandez iyi mi
Jelert mahalle abilerinin yaninda 5 dklik top oynayan birazdan ekmek almaya gidecek kardes gibi kalmis)
Fernandez i gala haber yazmadan önce bunlar yazdı sanki dün
Aslında Belhanda'nın da daha fazladır ama o sitede eski istatistikler yokmuş.10 Numara yerine 8 Numara veya başka 1 forma numarası giyse çok tepki almazdı sevilirdi burda..Yalnız koyup gectin tüm istatistiklere o ne öyle herife utanmasalar çember cizeceklermis
Bilemiyorsun işte ne olacağını. Terim de birden vazgeçti torrent zaten tamamen kesti boeyi. Bizim en büyük yanlışımız oyunculara robot muammelesi uygulamamız. Karakterlerini falan göz önünde bulundurmuyoruz hiç. Ben de yapıyorum bu hatayı. En basitinden barış Alper de yaptım. Fizik sürat var ama kafasını kaldırmıyor çok top eziyor diyordum ki ilk etapta da öyleydi ama hırsı onu nerelere getirdi. Sadece oyun içerisindeki hırsından bahsetmiyorum. Hayatın her yerinde hırs yapıyor başarısızlık kabul etmiyor. Başarılı olmak için çalışıyor.Bir parantez açmak lazım Boeyin ilk geldiginde efsane maçları vardı hele bir sakatlanıp çıktığı UEFA maçı vardı ki(Marsilya olması lazım) uzun süredir öyle dominant bir bek performansı görmemiştim bizim takimda... Boey çöp ilan edildi ama öncesinde büyük bir potansiyel olduğunu belli etmişti benim korkum Jelertin baya baya sıradan bir oyuncu çıkması
Fernandez i gala haber yazmadan önce bunlar yazdı sanki dün
Aslında Belhanda'nın da daha fazladır ama o sitede eski istatistikler yokmuş.10 Numara yerine 8 Numara veya başka 1 forma numarası giyse çok tepki almazdı sevilirdi burda..
Sen bilmiyosan kimse bilmez kanks yavBilmem![]()
Hikmet abinin dediği gibi beklettigimiz biri olabilir,Gs sordu,teklif için hazırlık aşamasında falan demis ceviride.olme eşeğim ölme yanifernandez,toreyra nin kopyasi gibi herife benziyor
2 toreyraynan oynayip rakipleri pres manyagi yapmak mi?
harikulade olur,enfes olur ..
Taraftarımızın iç sahada ki gerginliği çok etkisi var bunaZaha gecen sene cok gergin ve kucuk emrah gibi dolaniyordu
Bu sene cok pozitif.
Umaram saha icinde de sov yapar
OlurO zaman bu site bir b.ka yaramıyor bro belhandanin ki iyiyse..
Yalnız senin adamın adını not alayım da ortalık soğuyunca ben de soracağım cihangire şöyle 10-15 gün sonra bir namim yürüsün..
Adimizi kullanmislardir,Araplar da istiyomus

Douecilerin gözü yasli
Bende videolardan fakir torreirasi gibi yorumladım üstadfernandez,toreyra nin kopyasi gibi herife benziyor
2 toreyraynan oynayip rakipleri pres manyagi yapmak mi?
harikulade olur,enfes olur ..
Tipine koyim
Maaşını da öğrenebiliyor muyuz acaba
Jelert ile arasındaki maaş farkını merak ediyorum