Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.305
- 30.143
- 1.988
Bu Sara neymiş lan raket gibi ayağı var ıslandım resmen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boey gibi 1 etki beklemek doğru olmaz da dinamo 1 bek olduğu için takım oyununa katkı sağlasın yeter bence..Jelert begeniyon mu kanksssssss yav
Orta saha için tüm kriterleri geçtim tek isteğim Güney Amerikalı biri olması
Elzem olurda bırakmazlar ki
Galatasarayimizin 5 yilini kurtarırız fesmen 40m a18 serbest kalması var Fernandez in
20 civarına da Gabriel Sara yı rahatlıkla alırız diye düşünüyorum zira 2. Ligde oynuyor
40 milyona rahatlıkla çözeriz şikecilerin harcadıkları paraya nazaran devede kulak kalır
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2017 efsaneydi be talep patlaması vardı ardı ardına lig açılıyordu şimdi sarmaz : (@Aslan Karadağ Bu sene de Osm'de Lig açalım mı diye sorayım sen de katılım az diyerek beni reddet de yine şampiyon olalım2 senedir benim totemim oldu bu reis yav
![]()
Sanki doue daha dogru isimdi be kanks….Boey gibi 1 etki beklemek doğru olmaz da dinamo 1 bek olduğu için takım oyununa katkı sağlasın yeter bence..
O nereden aklına geldi yavMaldonado, adaş
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Brezilyalı orta saha bulabilsek keşkeAynen renkdaş Getafe'ye falan kiraladılar geri döndüğünde hoca as kadroda tuttu oynattı ...bu florentino bir ara ıskartaya çıkmamış mıydı kiralandı falan yok pahasına, yine mi ilk çıktığı formuna dönmüş
Onlar bir şekilde o eksiyi kapatacaklar. Napoliye Cengiz’i satarlar 20 m Euro yazarlar. Sonra kadroda düşünmedikleri oyuncuları da 5 er 5 er satarlar.18 serbest kalması var Fernandez in
20 civarına da Gabriel Sara yı rahatlıkla alırız diye düşünüyorum zira 2. Ligde oynuyor
40 milyona rahatlıkla çözeriz şikecilerin harcadıkları paraya nazaran devede kulak kalır
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
@Vasfi Vural Vasfi Yeni Evli Vural İfşa2017 efsaneydi be talep patlaması vardı ardı ardına lig açılıyordu şimdi sarmaz : (
Online Soccer Manager (OSM) | 1. GSCimbom İngiltere Ligi
OSM GSCimbom Ligi 1.Sezon Manchester United - Wildecooke (@Vasfi Vural) Tottenham - diderdrogba77 (@Emir Konya) Arsenal - tifan3 (@Şükrü ERDEN) Liverpool - Leonardo de Latorre (@Anıl Bunarcı) Chelsea - cagriyuce (@Çağrı Yüce) Everton - Volo121212 (@Aslan Karadağ) Hull City - Canavar Sarper...www.gscimbom.com.tr
Galatasarayimizin 5 yilini kurtarırız fesmen 40m a
Sağ beke istediğim 1 oyuncu vardı da neyse tekrar demeyeyim o zamanlar çok tepki almıştımSanki doue daha dogru isimdi be kanks….
De yav kimmisSağ beke istediğim 1 oyuncu vardı da neyse tekrar demeyeyim o zamanlar çok tepki almıştım![]()
Özele geçelim bence kanks yavDe yav kimmis