Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru..

Şikeciler yine transfer şikesi yapıp -50 milyonu 1 haftada eritirler

Bizim şu an satacak oyuncumuz yok
5 milyon Euro artıdayız şu an zaniolo yu verdiğimiz gibi satın alma opsiyonlu bir orta saha ile transferi kapatırız gibi geliyor bana da

5 kiralama+15 satın alma ile müthiş orta saha bulunur seneye zaniolo dan kurtulursak ondan gelen para ile karşılarız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
13e fernandez çekip 5+15 opsiyona sara cekemez miyiz? Total bu sene -12m la kapatırız ki para değil bu yani. Seneye de zaniolodan para gelirse sara opsiyon ile fitleriz

Doğru..

Şikeciler yine transfer şikesi yapıp -50 milyonu 1 haftada eritirler

Bizim şu an satacak oyuncumuz yok
5 milyon Euro artıdayız şu an zaniolo yu verdiğimiz gibi satın alma opsiyonlu bir orta saha ile transferi kapatırız gibi geliyor bana da

5 kiralama+15 satın alma ile müthiş orta saha bulunur seneye zaniolo dan kurtulursak ondan gelen para ile karşılarız

1 tane mücadeleci 8 no getirseler ben öper başıma koyarım.. Bizim ön taraf zaten gayet iyi İcardi-Mertens-Baris-Ziyech. Yedekler Zaha ketem Batshuayi bu takım zaten kendi kendine gol atar ..Orta sahadan ilk beklentim prese uyması ve yanından yürüyerek adam gecirmenesi.. Dribblingi pası falan artık onlar ekstra olur..

İlic galiba transfer yapmadı Zenit’e.. klasik soru : biz neden İliç istemiyoruz ? zeniti kabul eden buraya her türlü gelir

Norwichteki herif sırtı dönük aldığı toplarla o şekilde dönüp merkezden rakibi eksilme işlerini sürekli yapıyorsa asıl eksiğimiz olan adam odur işte harbi onu almak lazım

13e fernandez çekip 5+15 opsiyona sara cekemez miyiz? Total bu sene -12m la kapatırız ki para değil bu yani. Seneye de zaniolodan para gelirse sara opsiyon ile fitleriz

Sara 5+15 olabilir bence r’daş

Fernandez serbest kalma 18 diye yazıyor

Ezequiel iyi gibi görünüyor, temaslı oynuyor, topla hareketlenmesi de güzel. Ama çok tempolu değil gibi sanki

Jelert’e yalnız bugünkü fiziği için o kadar para basılmadı, gelişimine odaklanmak gerek. BAY’ın fizik antrenörü kimse ona verelim

Jelert'in boyu Boey'le aynıymış. Cılız olduğu için daha kısa görünüyor. Hızını kaybetmeden biraz kas yapabilirse acayip bir şeye dönüşebilir.

Bu ikiliyi paket yapsak total kaça patlar acaba
3414B246-6684-41A3-8655-1435C041DAEE.webp

artık lütfen 8i de bitirin önümüze bakalım ya. gelecek, takımla kaynaşacak, oyun stiline alışacak harbi zaman alıcı şeyler. takımın kalbi olacak bi de bu adam, git sağ beki 1 eylülde getir önemli değil alışma süresi daha kısa olur

Bunlar Barış Alper’i satıp yerini Depay’la doldurmayı düşünüyor olmasın. Hoş olmayan şeyler yaşanır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt