Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Leeds United are interested in an ambitious move for Norwich City midfielder Gabriel Sara.

bana göre takımın taşınmaya ihtiacı yok açıkçası - ortasahanın çevredeki herkese bağlantısını becerek topçu bir çok derdi çözecektir.
Kilit bir mevki, tecrübe ve kalite gerektiriyor. Beklerde ve kanatlarda hız,tempo,güç gerekli olduğu için isimsiz genç scout transferi uygun o mevkiler için lakin oyunun merkezinde tecrübe,kalite ve zeka gerekli. O yüzden kallavi bir topçu lazım oraya seviye atlamak istiyorsak

8 numaraya net bir isim almak lazım. Gelişime ihtiyacı olan değil takımı taşıyacak bir isim

8 numaraya net bir isim aradığımız zaman 20m+ bonservis 5m+yıllık ücret gibi absürd bir maliyet ortaya çıkıyor sıkıntı o. Yoksa herkes ister Torreiranın yanında Goretzka ya da Rabiot oynasın ama bunların yıllık ücreti Torreiranın aldığı paraların minimum 2 katı takım içi dengeleri de göz önüne aldığımızda potansiyelli ama aynı zamanda tecrübeli bir genç almak mantıksız durmuyor.

bana göre takımın taşınmaya ihtiacı yok açıkçası - ortasahanın çevredeki herkese bağlantısını becerek topçu bir çok derdi çözecektir.
Avrupa'da maç başına 2-3 gol yiyoruz üstad. Defansif zaafiyet var. Sol bekte zaten defansı zayıf Köhn oynuyor. Sağ bekte de kumar oynadık. Torreira tek başına yetişemiyor. En azından defansif olarak takımı taşıyacak birisi şart. Kaan bile büyük fark yaratmıştı orada oynadığı kısa sürede. Daha dengeli ve az açık vererek oynuyorduk. Teknik ama defansı zayıf birini alırsak birçok sorun yine çözülmeyecektir.

@Cihangir Göktaş

Toreira-Fred-Demirbay- Al Musrati

Bu 4 oyuncunun değerlendirmesine bakabilir misin ?
Sitenin güvenilirliğini kontrol etmek istedim en azından reelde ne oynadığını biliyoruz hepsinin
Screenshot_20240726-140214~2.webp

Musrati 1000 dk az oynadigi icin veri yok rdas.

Son düzenleme:
8 numaraya net bir isim aradığımız zaman 20m+ bonservis 5m+yıllık ücret gibi absürd bir maliyet ortaya çıkıyor sıkıntı o. Yoksa herkes ister Torreiranın yanında Goretzka ya da Rabiot oynasın ama bunların yıllık ücreti Torreiranın aldığı paraların minimum 2 katı takım içi dengeleri de göz önüne aldığımızda potansiyelli ama aynı zamanda tecrübeli bir genç almak mantıksız durmuyor.
Bulmayı bilirsen 6 milyona torreira bulursun, beceriksiz olursan 20 milyona herkesin alabileceği adamı alırsın

Brezilya'nın en yeteneksiz topçusunu bulmuştuk. Boy ortalaması 1,90 olan Danimarka'nın en zayıf ve çelimsiz topçusunu da bulduk şükür. Fizik gücümüzü artırmamız lazım diyoruz garip garip hamleler geliyor. 8 numara konusunda umudum yok.
Jelert bizde Tuncay Şanlı etkisi yaratacak enerjisiyle. 40 yıldır futbol takip ediyorum. İzleyin de görün. Bu çocuğa çok sevindim ya.

Avrupa'da maç başına 2-3 gol yiyoruz üstad. Defansif zaafiyet var. Sol bekte zaten defansı zayıf Köhn oynuyor. Sağ bekte de kumar oynadık. Torreira tek başına yetişemiyor. En azından defansif olarak takımı taşıyacak birisi şart. Kaan bile büyük fark yaratmıştı orada oynadığı kısa sürede. Daha dengeli ve az açık vererek oynuyorduk. Teknik ama defansı zayıf birini alırsak birçok sorun yine çözülmeyecektir.
bağlantı derken defansif anlamda da kastediyorum tabii ki yav.

Torreira'yı tamamlasın - dikine top götürebilsin - net pas çıkarabilsin.

bu 3 ünü iyi becerebilecek profil yeterli bana göre - dünya yıldızı / uçuk maliyet olmasına gerek görmüyorum. doğru adam olsun , muazzam maaş yükü olmasın yeterli.

o şartlarda isimli adam çözebilen bir yönetim olduğunu düşünmüyorum - umarım uçuk kontrat ve bonserisli bir iş yapmazlar tivitter tayfanın hoşuna gitsin diye.

Okan hocanın net olması lazım istediği isimde. zor iş.

Ezequiel Fernandez özel bir oyuncu hala daha Boca'da ise papaz takımların biz ve benzeri takımlara salmasından dolayıdır, alınabilir ve gelirse şaşırılmaması gereken çok büyük bir potansiyel barındırıyor.

Büyükler her zaman beğendiği gençleri almayıp istasyon yapmaya bakıyorlar çünkü hangi birini alacaklar, bu oyuncuyu Club Brugge, Sportin Lizbon, Zenit, Galatasaray gibi takımlar alınca 1-2 yıl izleyip gerekli gördüğünde zaten basıp parayı alabiliyorlar. Bundan dolayı eğer oyuncuyu ikna edersek bu oyuncuyu alırız gibi geliyor.
Bu adam ile ilgilenmek bile vizyonun en üst tepesi 25m çıksak bile alınmalı( çok istediğim oyuncu )bizi seviye atlatacak bir transfer olur, satış potansiyeli çok yüksek...wendel gibi adamlara para vermek yerine bu transferi sonuna kadar zorlamak lazım.

Zamanında Bruma denedik 11m ciddi paraydi , istenileni veremedi ama yine de zarar etmedik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt