Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.190
- 72.809
- 5.188
ortada doğru bir şey yok, o yüzden mi ne vereceği belli olmayan bi beke tonla para verildi, kazandığı maaşın 10 katı verildiDoğru olanda bu boşuna yangın yapılıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ortada doğru bir şey yok, o yüzden mi ne vereceği belli olmayan bi beke tonla para verildi, kazandığı maaşın 10 katı verildiDoğru olanda bu boşuna yangın yapılıyor
Torreira ve demirbay fredi 1er turEkli dosyayı görüntüle 254295
Musrati 1000 dk az oynadigi icin veri yok rdas.
Ne vereceği belli olmayan dediğin beke tonla para verildi diyorsun da ne vereceği dahada belli olmayan diğer beke tonla para verilmesi mutlu ederdi ama adamın toplasan 25-30 maçı yok karı gibi kıvırtıyor haftalardırortada doğru bir şey yok, o yüzden mi ne vereceği belli olmayan bi beke tonla para verildi, kazandığı maaşın 10 katı verildi
ben hiçbir zaman doueyi istemedimNe vereceği belli olmayan dediğin beke tonla para verildi diyorsun da ne vereceği dahada belli olmayan diğer beke tonla para verilmesi mutlu ederdi ama adamın toplasan 25-30 maçı yok karı gibi kıvırtıyor haftalardır
Kaç paraya kimin gelmesini bekliyordun dersenki transfer gecikti ona okeyim ama maliyet konusunda maliyetler ortada 100-150 küsür maç vardı oynamış city yi manuyu madara etmiş beki 5 milyona alamazsın bizim takımda olsa 5 e satsalar kızılca kıyamet koparben hiçbir zaman doueyi istemedim
Okan hocammmmm kapak üstüne kapak yapmışsabredeceksiniz...
41 yaşindaki pepe daha hizli.Zayiflamasi lazim.Abdulkerim’i idmanlarda iyi görmedim
Cok yavas kaliyor
Galiba yavastan performansinin düsecegi döneme girecek
Asiri kilolu duruyor umarim toparlar daha yeni geldi kampa ama hazir hale gelmesi en az 1 ayi bulur
Bizim kulüp tarafından böyle bir açıklama gelseAdamlar ne kadar mütevazi bize gelip koydular halen „bir sonraki adım“ diyorlar biz yasaydık şunu „Mercedes’ten ata bindi“ diye laf atardık