Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Serbay Buğday

Hangi önemli viraj?
Pardon da
UEFA kupasını aldık. Bir sene daha kaldı ve gitti. Ne var bunda
Yahu yıl 2000.
Seni İnter istemiş. Naapacaktı? O dönem yurt dışına herhangi bir takıma tramsfer olmak hayalken adamı İnter istemiş. Naapacaktı yani anlamadım.
Herkes gider kardeşim geçin bunları. Metin Oktay bile gider.
İnanılır gibi değil ya
Adam takımı 13. lükten alıp şampiyon yapıyor, yetmiyor 102 rekor puanla şampiyon oluyor.

Sen bunlardan mutluluk duymayıp eleştirmeye, saygı duymamaya devam edebilirsin
Terim de böyleydi. Ona da saygı duymazlar sevmezlerdi. O insanlar Terim'in başarılarını yıllaaaarca buruk bir şekilde izlerken biz sevinçten gururdan ağlayarak izlerdik.
Tercih senin

Ayrıca 1,50 yi beğenmeyen sensin. Büyük seviyorsun anladık
Tartışmayı buraya taşımayalım konu incelemede

idareten de olsa bi bek daha lazım ya jelert ikisinde de oynadığı için hangisi olduğu çok önemli değil de bu köhn hiç içime sinmiyo benim. iyi oyunculuğunu kötü oyunculuğunu geçtim oyun zekası korkutuyo beni

@Serbay Buğday

Hangi önemli viraj?
Pardon da
UEFA kupasını aldık. Bir sene daha kaldı ve gitti. Ne var bunda
Yahu yıl 2000.
Seni İnter istemiş. Naapacaktı? O dönem yurt dışına herhangi bir takıma tramsfer olmak hayalken adamı İnter istemiş. Naapacaktı yani anlamadım.
Herkes gider kardeşim geçin bunları. Metin Oktay bile gider.
İnanılır gibi değil ya
Adam takımı 13. lükten alıp şampiyon yapıyor, yetmiyor 102 rekor puanla şampiyon oluyor.

Sen bunlardan mutluluk duymayıp eleştirmeye, saygı duymamaya devam edebilirsin
Terim de böyleydi. Ona da saygı duymazlar sevmezlerdi. O insanlar Terim'in başarılarını yıllaaaarca buruk bir şekilde izlerken biz sevinçten gururdan ağlayarak izlerdik.
Tercih senin

Ayrıca 1,50 yi beğenmeyen sensin. Büyük seviyorsun anladık
Buruk sevinç? Güzel gidiyordun da son paragrafta batırdın ya. Tam tersi kişilerle değil sistemle, takımla işimiz olduğu için kimin gidip kimin geldiğiyle değil yaptıkları işle muhatabız. O yüzden daha çok sevinç yaşıyoruz. Terim de elemandı sonuçta. Korkmayın ya, biat etmeyince asmazlar.

Ee sen 1.50 seviyorsun işte, ondan dedim sana diyor diye. 😁

forumdaki huysuz şirinlere lafı çakmış okan hocam

Okan Buruk: "Çoğu insan hayatında hiç transfer yapmadığı için gidip marketten veya internetten bir şey almak gibi görüyorlar. Karşında bir kulüp var, oyuncu var ailesi var. Şehir değiştirecek mi? Kulüp kabul edecek mi? 5'e istersin 15 çekiyor. Bir çok şey var. O yüzden sabırlı bir şekilde gittik."
Haklı mı sence onurum

Buruk sevinç? Güzel gidiyordun da son paragrafta batırdın ya. Tam tersi kişilerle değil sistemle, takımla işimiz olduğu için kimin gidip kimin geldiğiyle değil yaptıkları işle muhatabız. O yüzden daha çok sevinç yaşıyoruz. Terim de elemandı sonuçta. Korkmayın ya, biat etmeyince asmazlar.

Ee sen 1.50 seviyorsun işte, ondan dedim sana diyor diye. 😁
Anlaşılan Terim'i de pek sevmezmişsin. Sen istediğin kadar kişiler değil takım de, istediğin kadar inkar et kendini kandır. Bir başarı kazanıldığında o takımın en önemli parçalarından biri olan insanı seviyorsan, benimsiyorsan yaşadığın duygular daha yoğun ve daha içtendir.

Ve üzülüyorum senin adına. Okan HOCA'nın başarılarını izlerken de hep buruk kalacaksın

Yeter hadi tamam sensin

Sonunda en alınabilir herife yönelmisiz. Amkarbat ho.

hoca diledigi topcularin alinamayacagini gorunce sofyan a tmm demis heralde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt